reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

dziewczyny ja tylko sie melduje,ze jestem dzisiaj bardzoooo zmeczona,wzielam sie za mycie okien...jest ladna pogoda wiec mowie zrobie pranie generalne,a tu klapa pralka zepsuta:wściekła/y:brak sily kompletnie,nic nie mozna zaplanowac,a maz wroci dopiero za dwa tygodnie:-(
Edysiek jesli bym sie zastanawiala nad plytkami czy panelami to ja wybralabym panele,tu gdzie teraz mieszkamy mamy w calym mieszkaniu plytki,a jak zimno:szok:mam chodniczki,dywan,ale nie na calej podlodze...
witam nowa mamusie jedynaka gosiek-28 napisz cos o sobie...

reklama
zyta również witam;-) a co ja mam o sobie napisać hmm...na innych postach juz wszytko napisałam!
mam 5-letniego syna,mąż za granicą siedzi a ja się obijam w domu na bezrobociu siedzę:cool:
a i palimy faje z mamuśkami z bb z fanta i marcysią oj małe sprostowanko fanta rzuca hahhahah ha ha

hej ;-) słuchajcie nie mam czasu na forum :no: :dry: źle się czuje że jako moderator zaglądam tu raz na miesiąc więc proponuje zrobić głosowanie na nowego moda ;-) chętne zgłaszać się :-)

!!!

Zaglądam tylko na moment bo ledwo zyje ,łeb mi chce rozwalić a ślepia zaraz w kosmos polecą ,lece lulu ;-)

ja mam w domku parkiet i zimno jak cholera a na przedpokoju i w kuchni mam płytki takie szorstkie ,niepamiętam nazwy i są cieplejsze od tego parkietu .

Edysiek a ja uwielbiam remonty ,nie bałagan poremontowy tylko samo odnawianie, urządzanie ,zakupy;-):-d:-d:-d:-d

fanta20062 hahah to się mężuś przestraszył że będzie musiał tyle bulić....... chyba najlepsze sposób na dotarcie do faceta żeby coś zrobił :-)

Edysiak Bądz dobrej myśli ........ napewno skączycie szybciej

Zyta​ porządki przedświąteczne potrafią zmachać człowieka...... odpoczywaj teraz

gosiek-28 potwierdzam że razem kopcimy :) heheh

femme fatal ja niestety nie mogę bo dużo nie siedzę :eek:

andzia111 dobrej nocki

ja też żegnam do jutra

Edysiek....... ty to chociaż w pracy jesteś :) a ja od 5:30 na nogach bo mój szedł do pracy i sąsiedzi mnie obudzili z góry bo tak gościu nadawał że zasnąć nie mogłam i wpadłam popisać .......

kawę zapodałam na pogaduchach ale tu tez zaserwuje :-)

lee23.gif

Bry dzień!
hippo & dog - we will rock you - YouTube
Uwielbiam tę piosenkę :tak:.
Nockę dzisiejszą miałam nie przespaną, bo małego katar męczył. Dziś już kaszle, kicha i marudzi. Tą moją kochaną teściówkę to tylko zabić :wściekła/y:. Kusząca perspektywa :-D, wystarczy, że przytuli małego jak ma katar i już ten też ma katar :eek:.
Edysiek zdrówko dla małego jak najbardziej się przyda. Co do płytek na podłodze, to szybko się je zmywa, zresztą panele też. Uzgodnicie sobie z mężem co i jak, przecież Wy tam mieszkacie a nie my :-D;-).
Zyta, współczuję zepsutej pralki. Ja przez pół roku nie miałam pralki i prałam ręcznie. Masakra... Mam nadzieję, że humorek już lepszy dziś :tak:.
Famme, to jest powód do rezygnacji? Szkoda... Jak tam Nina i jej oczka?
Gosiek, oj tam, oj już musisz się chwalić z kąd mnie znasz, przyznaj się, że razem do AA chodzimy :-D.
Marcysia, ładne kubeczki :tak:, a gdzie ciasteczko?
Zajrzę później, bo mam stertę prasowania :-p

we will we will ROCK YOU....hahhaha ha
witam witam!!!
​fancia zatem duuuużo zdróweczka dla Twojego szkrabka a jak teściowa przychodzi z katarem to chowaj małego do szafy:rofl2:
a na AA jeszcze razem nie chodzimy dopiero mamy się zapisać:eek:ale jak cos to napewno się pochwalę spoko spoko:-)

reklama
Gosiek, ale Ty jesteś pypla :-D:-D. Ustalmy jedną wersję, bo to się jakieś podejrzane robi ;-). Co do małego, to najchętniej teściówkę bym do szafy schowała :tak:. Jak jej mówie, że ma mi się do małego nie zbliżać jak coś jej dolega, to nie rozumie :no:. A jak jej zwracam uwagę "mówiłam mamie", to ona na to, że serce jej pęka bo się przytulić nie może :confused2:. Weź....

Do góry