fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Zyta, kupiliśmy mieszkano w wierzowcu :tak na szczęście na parterze . Mam tak samo ja Ty, że po powrocie z nad morza mam strasznie dużo do sprzątania . Nie wiem jak to możliwe... Co Ci lekarz powiedział? Wiesz co to jest? Jak samochód u mchanika,, to nie ma się czym przejmować, bo będzie sprawny i jest w dobrych rękach . Życzę poprawy humoru i ciśnienia :-).witam;-):takfanta20062[/B] klucze do swojej chatki?fajnie,ale w bloku czy domek?tez lubie wypady poza dom,ale potem tyle tego do ogarniecia:-(,a zwlaszcza jak przyjezdzamy znad morza...
fanta20062 humor mam taki sobie,ale to jest spowodowane jakims zlym cisnieniempozatym te plecy mnie bola nadal,bylam u lekarza,ale szkoda gadac,a i do tego wszystkiego samochod mam u mechanika.Hm wyjde na pogaduchy do znajomej troche zapomne....Milego dnia dziewczyny:-).
Aga.K. Gratki dla Tymonka . Fajnie, że już zaczoł raczkować, siadać i wstawać, a tak sie martwiłaś i widzisz nie warto było . Co do ludzi takich jak teściowa, to czasem tak bywa... Nie ma co się przejmować, walczyć o swoje, nie dać się i być troszkę bezczelnym ;-). Dobrze, że rodziców masz w prządku i nie narzekasz :-). Fajnie, że na weselu było wporządku , dałaś radę he, he. Może spodobają Ci się takie imprezy ;-):-). Ulżyło jak zapaliłaś? Mi niby też ulży ale później żałuję, bo nie paliłam kilka dni i znów...Ja tak rzucam palenie, że szkoda gadać, jakiś większy nerw i bach fajka idzie w ruch . Szkoda gadać...