reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Fanta ja nie wypełnie, bo to już mnie nie dotyczy.
No a sex jest dobry na wszystko :-p U nas w szkole zebrania tak są zawsze, pewnie dlatego że część nauczycieli dojeżdża. Jakoś rodzice nie sprzeciwiają się, bo jak nie mogą to nie przychodzą i nikt nie robi problemu. Jak ktoś ma czas to zawsze może przyjść do szkoły innego dnia.
U nas dzisiaj strasznie zimno. Właśnie wróciłam ze sklepu z Angelą i już wcale mi się nie chce wychodzić. Ciężko tak sie przestawić, tydzień temu było u nas 30 stopni, a teraz jest 13:szok:

reklama
Kochane ja do Was z prośbą :tak: Możecie zerknąć i wypełnić?

Z góry dziękuję! :-)
wypelnione:tak:witam sie,ale dziewczyny jakos nie mam weny do pisania;-):tak:u nas jest jeszcze cieplo,wspolczuje wam jesiennej pogody,ale coz powolutku i do kazdej pogody mozna sie przyzwyczaic:-p,wiadomo najgorzej jak jest 30stopni a nagle spada do 15:-(.Wiecie co moja dziewczyna,kazdego dnia mowi o swojej siostrze,bracie(mowi"chcialabym dzidzie mala")a mnie to jakos doluje:tak:,hm z jednej strony bym chciala a z drugiej mam ogromne obawy...:-(,ech moze naprawde mam kiepski dzien;-),ide lepiej kawe sobie zrobie:tak::-).

jejku 3 podejście żeby napisać post, do 3 razy sztuka :szok:

No my zniknęliśmy z powodu wydarzeń we Wrocławiu (EKK) i co dzień szperam w necie i szukam gdzie by tu wyskoczyć :-)
w piątek byliśmy na pokazie pirotechnicznym 40 minut spektaklu z ogniami sztucznymi i innymi świetlnymi efektami :-) oczywiście rzeczy martwe są złośliwe. baterie wyjęte z ładowarki okazały sie rozładowane zrobiłam kilka fotek telefonem, ale wredna latarnia z przystanku dawała poblask wszystkie inne wyłączyli, działała tylko ta jedna :|
w domy byliśmy koło 23, aż sie trochę wystraszyłam jak młody wczoraj zasnął po południu i spał już do rana chyba odsypiał... a dziś chce go zabrać na Partynice Tor Wyścigów konnych bo jest finał konkursu ujeżdżania koni i takie tam :-)

Fanta Misiek bardzo szybko sie zaaklimatyzował hi hi i równie szybko dorwał jakiś paskudny katar :-( więc 3 dni w domu po miesiącu i 2 dniach chodzenia he he ...ahhh kiedyś może z tego wyrośnie :-(

Załączniki

• DSC01410K.jpg
    DSC01410K.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01404K.jpg
    DSC01404K.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 30
Witam w piękny niedzieny poranek! Ja korzystam z pogody i od wczoraj piorę co się da, pościel koce.
Felidae mi też już nie raz się zdarzył, że baterie w aparacie zdechły. Oby dzisiaj już udało się zrobić zdjęcia.
Fanta udanego wypoczynku !
Zyta nie martw się, ważne czy Ty chcesz dziecko czy nie.
A gdzie reszta dziewczyn?

Cześć dziewczyny!
Witam się po weekendzie :tak:. Wypad był naprawdę udany, wypoczeliśmy i pogodę mieliśmy przepiękną :-). Nie spodziewałam się, że będzie tak cieplutko. Ludzie wygrzewali się na plaży i kompali :-D. Wczoraj wróciliśmy ok 20, trzeba się było rozpakować i ogarnąć małego, a nockę miałam taką sobię, bo była straszna burza :szok:. Co przymknełam oczy żeby przysnąć, to błysk i huk :eek:. Nie pamiętam kiedy usnełam he, he, ale nawet się wyspałam. U mnłodego już końcówka kataru więc jest zdecydowanie lepiej :tak:.
Teraz popijam sobie kawkę i wcinam śniadanko. Dobrze jest wrócić do "domu" jeszcze 6 dni <już odliczam> i dostajemy klucze od swojej chatki ;-):-).
Zyta, jak tam humorek? Mam nadzieję, że już troszkę lepiej :tak:. Korzystałaś z ładnej pogody wekendowej? Nie przejmuj się tym, że córcia chciała by rodzeństwo. To taki etap :tak:. Przejdzie jej. Może zwierzaczka jej kupcie żeby miała się kim zajmować?
Felidae, no to widzę, że tam u Was same atrakcje :tak:. Fajnie, że z nich korzystacie :-). Zdjątka super :tak:. Jak na robione telefonem są śliczne. Co do katarzenia Michałka, to napewno z tego wyrośnie. Każdy przez taki etap przechodzi. Wcześniej lub później. W sumie to lepiej wcześniej, a później mieć spokój :tak:.
Edysiek, zamiast sobie odpoczywać, to widzę, że dzień gospodarczy sobie zrobiłaś ;-). Wszystko już porobiłaś i posprzątałaś?
Dobra kochane zajrzę jeszcze później do Was :tak:.
Puki co miłego przedpołudnia :-)

Fanta super, że weekend się udał.
W sobotę udało mi się posprzątać całe mieszkanie, pozmieniałam pościel i prałam co się dało, bo ładna pogoda. Wczoraj było jeszcze cieplej, więc wypoczywałam na słoneczku.
Dzisiaj ogarnęłam i ugotowałam obiad (chińszczyznę), bo mam 2 zmianę w tym tygodniu.

Edysiek, to wszytsko masz już porobione? Fajnie, że udało Ci się tyle zrobić :tak:. Chińszczyznę sama robisz czy ze słoika? Jak byś robiła sama, to podaj mi przepis :-). Bardzo proszę! :-). Odpoczywaj przed pracą ile wlezie :tak:.

witam;-):tak::-),obiad mam gotowy:tak:,wiec chwilke poswiece na bb,u nas weekend byl b.pogodny i ladny,korzystamy jeszcze z pieknej pogody,ale widze ze cos bedzie jakies zalamanie:crazy:,slonce gdzies sie za chmurkami chowa,patrze na prognoze i jest deszcz nad nami:tak:,ale byle zeby popadalo i przestalo:tak::-D
Felidae fajnie ze macie takie atrakcyjne wyjscia,az wam zazdroszcze,u nas tak nie ma,a jak sa to daleko jechac:tak::tak::tak:.A katar pewnie tak to juz jest jedne dzieci maja go poprostu(z tego co widze)na okrago:-p
fanta20062
klucze do swojej chatki?fajnie:tak:,ale w bloku czy domek?tez lubie wypady poza dom,ale potem tyle tego do ogarniecia:-(,a zwlaszcza jak przyjezdzamy znad morza...:-p
Edysiek hm ja tez chdze i porzadkuje,poprane to mam,tylko ukladam to co lezy na widoku a nie powinno,ale to jest taka syzyfowa praca:-p,zabawek,ksiazek i oczywiscie wiele,wiele innych....
fanta20062 humor mam taki sobie,ale to jest spowodowane jakims zlym cisnieniem:tak:pozatym te plecy mnie bola nadal,bylam u lekarza,ale szkoda gadac:-p,a i do tego wszystkiego samochod mam u mechanika:crazy:.Hm wyjde na pogaduchy do znajomej troche zapomne...:tak:.Milego dnia dziewczyny:tak::-).

reklama
Hej Dziewczyny!
Widzę, że weekend dla wszystkich udany:-)
Fanta, super że wprowadzacie sie do własnej chatki;) zazdroszczę, my na razie z moimi rodzicami, ale nie będę narzekac bo nie ma na co.
Zyta, ja też sie obawiam takich pytań wlasnie, ale juz ustaliliśmy, że w razie czego podarujemy małemy przyjaciela w postaci zwierzaczka.. chociaz kto wie co bedzie w przyszlości.. nie martw się, i podejmuj decyzje zgodnie ze swoim sumieniem..

Ja w sobotę byłam na weselu, jako świadkowa, a poniewaz nie przepadam za takimi zabawami, troszke się obawiałam, czy dam rade ;) ale było naprawdę w porządku.. Powiem Wam, że dotarło do mnie, jaką uwagę strzeliła teściowa na temat mojej rodziny i szlag mnie trafił... ze ludzie potrafią być tacy zlośliwi, i dwulicowi.. :no: z tego wszystkiego az kupiłam sobie fajki i zapaliłam, co prawda linki mentolowe, ale w glowie mi sie zakrecilo ze ho ho;) Do środy w pracy, a od czwartku z małym znowu poszalejemy.. Rośnie jak na drożdzach, w ciągu ostatniego miesiąca zaczął raczkować, siadać i wstawać, wszystko na raz, bo do 8 ms to leniuszek był.. po mamusi:-) pozdrawiam Was wszystkie:)

Do góry