agata - u nas podobnie szal ubrankowy - w koncu moge cos dokupowac po troszke
a zawsze shopping ubraniowy wplywa na mnie pozytywnie
mania gratuluje udanej wizyty w zlobku
zawiszka zdrowka dla Adasia!!
Mania Maksio prawie siedzi wtedy kiedy chce , a tak to pulpet ledwo co sie rusza - najchetniej by lezal i stroil miny
co do hippa wydaje mi sie, ze bedzie lepsze niz bebilon
- z tego co pamietam ma nawet lepszy smak n o i ma juz probiotyki
darucha zawsze jak widze Twoj post to jestem pod ogromnym wrazeniem ogarniecia kobieto
u nas tez byl katar , uzywalismy spreyu do nosa euphorbion ( czy cos takiego, nie mam pudelka kolo siebie ) i po 3 dniach jak reka odjal !
zazdroszcze, ze Twoi chlopcy nie marudza wieczorami ! u nas od 17 jest juz wielkie postekiwanie i marudzenie, bo …..noc sie zbliza hahaha
ale za to od 21 do 8 rano spi
lazy trzymaj sie kobieto ! mi ostatnio zaczely szalec hormony ( chyba po ciazy wszystko wraca do starego "porzadku" ) i nienajlepiej sie czuje … :/
anka a jaki sloiczek podajesz 190 ?? ja podaje juz dwa dania na obiad …. zupke - jakis krem warzywny i danie miesne … i wychodzi dobre ponad 200 … ponoc tak juz powinno sie robic jak dzieciaki maja posilki miesne (zalecenie naszego neonatologa )
Pauletta moze sprobuj szydelko ! banalne jest
sama mialam przed nim opory ale jakos sie przelamalam i wczoraj troche posiedzialam przy youtubie jak zrobic rozne *******y i super przyjemna sprawa
olka maksiowi wiele brakuje jeszcze do swoich rowiesnikow - ma tylko takie wyrywkowe zachowania
np glowa dalej mu troche lata
i kochana duzo duzo ZDROWIA !!! trzymajcie sie tam cieplo !
ewula masz racje - jednak zwracanie uwagi na tak "drobne" defekty moze uratowac prawidlowa postawe dzieciakom
chociaz ….czekac az do szkoly pojda … i te ciezkie plecaki … zaraz wszystko wroci :/
karina u nas tez marudzenia w ciagu dnia :/ - i tez licze na to, ze to skok albo zeby ( ktore felernie wychodza juz dlugi czas i wyjsc nie moga
)
kasia ej USMIECH I ZDROWKO kochana
mam nadzieje ze to jesienne przesilenie … dzisiejsza pogoda jest tak przygnebiajaca ehhh
:*:*
Gochson Emilia powodzenia w walce z katarem
Emilia takie sytuacje przy kupnie od kogos sa najgorsze i ile nerwow zjadaja :/ mam nadzieje, ze szybko dokonacie zwrotu !
kasia Emilia ile takie cudo kosztuje ?? zastanawiam sie nad zmiana ….. bo wiazanie chusty doprowadza mnie do bialej goaczki… tymbardziej ze majta mi sie prawie po ziemii bo ja mala jestem i drobna :/
sonisia …. hahaha u nas maks to samo - siedzenie w domu jakby za kare …
a wilka poprawa humoru pojawia sie w sklepach
ostatnio tak piszczal z radosci w tk maxx'ie ,… myslalam ze mi uszy odpadna … a chlopak mial fun na dziale obuwniczym
mam nadzieje, ze po horrorze lazienkowym juz nic podobnego Was nie spotka * i bedziesz czesciej pisac :*
a ja sie nie wysypiam na wlasne zyczenie
wczoraj pozna noca zachcialo mi sie wykorzystac moja nowa lampe do przetestowania ( stala chyba z 3 tygodnie nieuzywana ) wszystko na szybko niedbale i od tak … mam nadzieje, ze kiedys bedzie wiecej czasu … ze zmeczenia padlam w makijazu do lozka o dziwo rano makijaz okazal sie nienaruszony
lacznie z pomadka na ustach hahahahahaha : )
teraz popijam kawe i tak mysle sobie ze wrocilabym do lozka dalej spac …. tak okropna dzisiaj pogoda jest , ale dzis dzien czeka na nas sporo spraw do zalatwienia - wizyta w sadzie, na rehabilitacji, zakupy jedzeniowe , a wieczorkiem jade do wroclawia na mini spotkanie integracyjne, bo poznalam fajna osobistosc
i juz nie moge sie doczekac !