kasiagaw
Fanka BB :)
ilooonka moja łazienka i jedna i druga już tez na błysk...w ogóle w domu tak czysto to chyba w życiu nie miałam zaraz niestety dobiegnie to końca...
paulusia no to powodzenia
Pauletta jaka jesteś Kochana :*:*:* dziękuję!! Na szczęście nie są to aż tak silne bóle...oby kolejna nocka była już duuuuużo lepsza...buziaki:*
Emilia moje sny ostatnio też są nieziemskie...śniło mi się np. że rodziłam, a koło mnie było około 10 osób znajomych...i wszyscy razem przed tym jechaliśmy do szpitala, a po drodze oni pili wódkę na cześć tego, że w końcu rodzę
lene czekamy z niecierpliwością na opis...no i czemu po tylu godzinach w końcu CC??
martolinka ja też się zaraz zabieram za moje gnocchi...
Dziewczyny zobaczcie co przeczytałam właśnie:
Łożysko - na zdrowie - Onet Zdrowie
Bleeee...jak można coś takiego w ogóle spożywać...
paulusia no to powodzenia
Pauletta jaka jesteś Kochana :*:*:* dziękuję!! Na szczęście nie są to aż tak silne bóle...oby kolejna nocka była już duuuuużo lepsza...buziaki:*
Emilia moje sny ostatnio też są nieziemskie...śniło mi się np. że rodziłam, a koło mnie było około 10 osób znajomych...i wszyscy razem przed tym jechaliśmy do szpitala, a po drodze oni pili wódkę na cześć tego, że w końcu rodzę
lene czekamy z niecierpliwością na opis...no i czemu po tylu godzinach w końcu CC??
martolinka ja też się zaraz zabieram za moje gnocchi...
Dziewczyny zobaczcie co przeczytałam właśnie:
Łożysko - na zdrowie - Onet Zdrowie
Bleeee...jak można coś takiego w ogóle spożywać...