reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie,

na dziś zrobiłam już klopsiki w sosie pomidorowym i mam z głowy;-) Młody ogląda georgea i zaraz ruszamy na spacer;-)

Kasia ja coś czuję , że bede ostatnia , ale nie obraze sie jak moje przypuszczenia okaza sie mylne;-)
Pauletta masz jeszcze całe 15 godzin zeby urodzić 17 kwietnia;-)
Mum to be- ja mysle , ze jak masz urodzic to i bez sprzatania urodzisz:tak:Agata tez była zamknieta na 4 spusty i nastawiona na wywoływanie a tu taka niespodzianka. Lepiej sobie odpocznij , bo potem nie bedzie tak dobrze

reklama
Witajcie, chyba jednak to ja bede ostatnia... W nocy mialam skurcze co 8min pozniej co 5min no to zadowolona ze nareszcie sie ruszylo obudzilam meza... tylko otworzyl oczy i wszystko ucichlo... do tej pory nawet pol skurczu nie mialam.. termin mam za 7 dni ale to dla mnie wiecznosc...

hej
mum to be - zgadzam się z martolinką - jak coś ma się dziać, to będzie się działo bez względu na to czy wysprzatasz mieszkanie czy nie :) co do liści malin - mój ginek powiedział, że trzeba dośc długo pić ten napar, zeby przyniósł zadowalające rezultaty...troszke to trudne, bo mozna je pić od 38 tc a efekt dają po ok 4 tyg. męża zawsze możesz wykorzystać hehehe
pauletta - ja mam termin na jutro, dzisiaj jeszcze wizyta...a od rana - telefony!!!! ekurzyłam sie i wyłączyłam telefon...dosyc mam..
ja dzisiaj noc przespałam jak małe dziecko, poprostu czuję sie jak "młody Bóg" - dawno juz tak dobrze mi się nie spalo...ale syn znowu jakiś kosmos...
słonko świeci - biore się za ogarnianie mieszkania bo jak zwykle sajgon, nastawię fasolkę po bretońsku na obiad a potem spacerek z psineczką...
buziaki
miłego dnia

edytka Helena paulusia kochane gratulacje..!!!!! :happy:

jak miło czytać takie newsy .. :):)

uuu u nas afera na całego :D okazało sie ze monter od ogrzewania zle dobrał piece do ogrzewania pomieszczeń i wody i nie mamy stałej ciepłej wody w łazience ..
mama moja to juz szału dostała ;)

jeszcze ciagle z mopem biegam bo co rusz jakieś poprawki (brodzik, poręcz od schodów czyli pył i brud) i juz mi ręce opadają :szok:

ale są nikłe szanse ze bedziemy dzis / jutro mieli tv więc jestem cała :happy:

pauletta hehe moze jeszcze sie uda ! :D
dzis ma urodziny moja przyjaciółka, dawny przyjaciel z liceum i kolega z uczelni, więc jakis oblegany termin :laugh2:

martolinka czyżby Antos oglądał George'a prosto z drzewa?! :D

mum2be nie chce cie dolowac sle teoria sprzątania sie nie sprawdza ... ja od tygodnia dźwigam kartony/worki (przeprowadzka) i codziennie sprzątam w mieszkaniu po remoncie etc, zmieniam posciele i NIC ;)
odpoczywaj kochana bo jak pisze martolinka nie wiadomo jak o późnej bedzie :p

monisia o kurcze, jak tylko eM obudzilas..?! biedulko!

iloonka oo ja tez bym chętnie telefon wylaczyla.. mmm!

jak ja do kogos dzwonię to pierwsze pytanie - "rodzisz?!" no ja ciez pierdziele..

echh taka piękna pogoda, szkoda ze tylko z okna ;)

miłego dnia brzuszki !

Witajcie brzuszki !
hmm ostatnia to chyba ja będę już po terminie i nic cisza żadnych czopów ani mocnych skurczów ,w czwartek do szpitala jedyna nadzieja że po badaniu coś ruszy...dziewczyny obie były 3 dni po termi nie a tu już prawie tydzień i nic...:szok:

Kasiagaw mam nadzieje, ze ostatnia nie bede, ale mam jakies dziwne przeczucie, ze maluszek przyjdzie w maju:tak: :tak: wiec sie staram nie stresowac, wykorzystuje meza do masowania mi plecow i stopek i sie wyleguje poki moge.

agata89 gratki powrotu do domu z Malenstwem.

mum to be co to za gin!!! Trzeba bylo mu powiedziec zeby sobie arbuza do brzucha przykleil i parokilogramowe odwazniki do nog przyczepil i wtedy posprzatal dom i skopal ogrod! Boze co za ludzie, przeciez nie kazda kobieta w ostatnich tygodniach ma sily na sprzatanie. Mam nadzieje, ze jednak do terminu sie wyrobisz :)

Karina ja tez bym wiele dala, zeby jego mine zobaczyc...biedny jest juz taki tym wszystkim zestresowany, ze z przerazeniem patrzy na mnie przy kazdym lekkim skurczu;-)

Lene naprawde ciekawa akcja porodowa:tak:

Andzik a co u Ciebie?? Moze juz rozpakowana??

Ja dzisiaj tez nawet wyspana, tylko sny jak zwykle jakies pokrecone, lece zrobic male zakupy i bede odpoczywac :)

Milego popoludnia Dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Widze, że nie tylko za mną chodzi ta czarna myśl że będę ostatnią z kwietniówek która urodzi :p Termin na 28, żadnych skurczy jedynie krocze boli jak by był tam wielki siniak :p no i dalej nie czuję się jak w ciąży :D

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwile wpadam sie zameldowac nadal w 2packu niestety nic sie nie rusza...
Za chwile wyruszam na wizyte moze umowia mnie na indukcje zobaczymy...

Do góry