Czesc Kobietki
Totalnie zignorowalam dzisiajeszy budzik i wstalam o 10.00
teraz pewnie bede caly dzien zamulona chodzila, ale nie za duzo mam dzisiaj do zrobienia wiec nie ma co narzekac. Za to snil mi sie dzisiaj Szymonek i mial takie piekne duze oczka, czarne wloski i sie do mnie tak slodko usmiechal ( tak juz na 3 miesieczne dziecko wygladal) slicznosci! Ja sie caly czas zastanawiam czy bedzie do mnie choc troche podobny...
Ewela Bartus naprawde szybko Ci rosnie
obyscie szybciutko wrocili razem do domu! Dzielna jestes kochana nie ma co! I taka najprawdziswsza milosc bije od Twoich postow.
Goshon no wlasnie tak czytalam, ze jak dzidzia ma czkawki w brzuszku to potem moze je miec po przyjsciu na swiat. Moj maly czka przynajmniej 2 razy dziennie, tez sie martwilam ale polozna mowila, ze nie ma czym.
Karina tez sie sobie dziwie
ale Emek tak je lubi, a pozniej przez jakis czas pewnie nie bede miala czasu wiec sie poswiecilam;-) Codziennie wstajesz tak wczesnie?? Jak maz wychodzi do pracy o 7 to krzycze zeby cicho byl;-)
Rekinasia jak czytalam Twojego posta to wlasnie konczylam szklaneczke coli
tez musze zaprzestac, ale chyba jedna szklaneczka dziennie nie zaszkodzi, a przy karmieniu nie bedziemy mialay wyboru!
Polusia z tego co wiem to juz w tak poznej ciazy mazgnezu niestety nie mozna, ale wspolczuje Ci bo wiem jaki to bol!
Mum to be golabki to nic skomplikowanego naprawde, ale troche trzeba sie nastac-niestety. Moj eMek uwielbia ja zreszta tez, a na dzisiaj wyciagnelam zeberka i zrobie w sosie. Warzywa z ryzem robilam w weekend, ja zawsze jeszcze dodaje podsmarzana piers z kurczaka.
Iza ja bym jeszcze chetnie pojezdzila, ale maz sie martwi, ze skurcze mnie zlapia w trakcie jazdy i bedzie wypadek. Wiec dla jego swietego spokoju chyba sie poddam. Super, ze Alusia tak sie cieszy na rodzenstwo, nie wszyscy rodzice maja tyle szczescia!
Sonisia ja tez mam takie biale uplawy i jest ich calkiem sporo, ale dziewczyny wczesniej pisaly, ze jezeli to by byly wody to trzeba bylo by podpaske zmieniac co 3 godz. a ja najwyzej jedna wkladke dziennie.
Murka kuruj sie kuruj bo zaraz porod:-)
Kasiagaw a co tam u Ciebie?