Pasażerka, Murka hahah ja mogę liczyć na równie szczere pocieszenie na narzekania, że wyglądam jak słonica ‘nie martw się, po ciąży szybko wrócisz do formy’ ;-)
Mum-to-be zależy jaka infekcja, jeśli nie jest bakteryjna to antybiotyk jest zbędny
Sonisia chyba emkowi dobrze z mamusią, to mu się nie spieszy na swoje, gdyby mieszkał z teściową, jeszcze taką, która mu ciosa kołki na głowie to by prędziutko się wyprowadził
Emilia dzień, jak co dzień, wzięłam puszkę coli z lodówki i myślę, no muszę coś zrobić, żeby wziąć na wstrzymanie, zaczęłam szperać w necie i się doszperałam, jak pokazałam M artykuł, to mu jakoś odeszła ochotę na colę, którą już otworzył a ja swoją schowałam do lodówki. Na razie trwam w mocnym postanowieniu poprawy.
Ntmkw glukoza na żółtaczkę? Wiem, że jeśli noworodek dużo je, to mu pomaga pokonać żółtaczkę, dlatego każą na maksa przystawiać, ale myślałam, że to tylko pokarmu dotyczy, chociaż w sumie pokarm też ma laktozę
Ewelka trzymam kciuki za łobuziaka, żebyście wyszli, na krześle ciężko – nie ma takiej opcji , żeby wykupić łóżko dla ciebie w szpitalu? A może rozkładany materac, taki w trzech częściach?
Martolinka, Kasia my też plan skorzystania z życia, rozrywek i ostatnich chwil na wysypianie się
Reniuszku takie dylematy, to jest to, co tygryski lubią najbardziej, a kolory w wiosennych kolekcjach suuuper
Iza this is the day
Wczoraj po południu niezłe zaskoczenie, dostałam skurczy, jak na @ i trzymało kilka godzin, potem przeszło bez śladu. Dzisiaj rano się wybieraliśmy na kucyki i pogoda popsuła nam szyki, lało jak z cebra, dopiero koło 14 się pięknie zrobiło