pacynka180
Początkująca w BB
agata89 ja na szczęście dostałam dużo w spadku po siostrach ciotecznych w tym tez 2 pary spodni ciążowych plus kupiłam sobie na ciuszkach ostatnio jedne wieksze i myśle,że powinno mi wystarczyć. Planuję kupić takie cieplutkie getry do tunik, siostra mojego D. przechodziła tak całą zimę i chwaliła sobie :-)
zeberka363 zazdroszczę Ci naprawdę.. też bym chciała coś takiego usłyszeć lub poszuć pląsającą kruszynkę.. ale na to muszę troszkę poczekać
augustynka napewno będziesz wyglądała ślicznie bo to w końcu będzie Twój dzień Każda panna młoda jest gwiazdą na swoim ślubie
darucha jestem pod wrażeniem rozmiaru 34 tylko pozazdrościć
Rzeczywiście dzisiaj pogoda była idealna na spacerek. Wybrałam się na spacer i obiadek z mamą,bratem i siostrą (D. jeszcze tydzień w Warszawie i naprawdę jestem zadowolona,że w końcu wyczłapałam z tych 4 ścian Jestem ciągle senna a zasnąć nie mogę i nawet nie chce mi się wychodzić.
Pozdrawiam i również życzę miłego wieczoru :-)
zeberka363 zazdroszczę Ci naprawdę.. też bym chciała coś takiego usłyszeć lub poszuć pląsającą kruszynkę.. ale na to muszę troszkę poczekać
augustynka napewno będziesz wyglądała ślicznie bo to w końcu będzie Twój dzień Każda panna młoda jest gwiazdą na swoim ślubie
darucha jestem pod wrażeniem rozmiaru 34 tylko pozazdrościć
Rzeczywiście dzisiaj pogoda była idealna na spacerek. Wybrałam się na spacer i obiadek z mamą,bratem i siostrą (D. jeszcze tydzień w Warszawie i naprawdę jestem zadowolona,że w końcu wyczłapałam z tych 4 ścian Jestem ciągle senna a zasnąć nie mogę i nawet nie chce mi się wychodzić.
Pozdrawiam i również życzę miłego wieczoru :-)