reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hej laseczki:)
mi też było wczoraj zimno. dzis troche garło pobolewa. młody na spacerku, ja ide sie zaraz wykąpać i gardło solą przepłucze.
mam balsam ujedrniający z ziaji myslicie, że mogę go używać? bo sie zastanawiam
przeczytałam wszystko, ale nie odniose sie do zadnej z was, żeby żadna nie czuła sie pokrzywdzona:D
buziaki, miłego poniedizałku:)

reklama
Anusia bidulo, Ty to masz przygody z tymi chłopiskami-współczuję

Stokrotta-super,że macie upatrzony domek-i nie bój się inwestycji-w bloku płaciłaś na fundusze remontowe, które nie wiadomo gdzie się rozpływały, a tu będą wydatki-ale tez będzie widać rezultaty-a finansowo nigdy nie przewidzisz przyszłości, ale będzie dobrze, zobaczysz.My mieszkamy w domku od dwóch lat, a jeszcze kupa inwestycji przed nami. powoli, powoli jakoś się wszystko kula do przodu.

Vilmaq-dzięki za troskę-dam znać wieczorkiem, co do odbijania, to ja też mam i myślę, że to przez to, że układ pokarmowy jest na zwolnionych obrotach, a my nie zwalniamy z jedzeniem...:-D

Augustynka-ja właśnie dlatego nie kupuję jeszcze detektora, bo się boję, że nic nie usłyszę-nie zamartwiaj się tylko schowaj go głęboko na jakiś czas, żebyś o nim na razie zapomniała.

Afiliacja-nic się nie martw, dla większości z nas jedzonko jest teraz podstawową potrzebą dnia;-),niedługo nasza "żarłokowatość" powinna minąć,a jak nie to będziemy zrzucać od maja...

Julianna-nie przejmuj się, za niedługo będzie się w naszych brzuszkach działo więcej-potem nie nadążysz pisać
biggrin.gif

Na razie pozdrawiam Was i Wasze Brzuszki, idę popracować.

Augustynko a może zwyczajnie nie trafiłaś w to miejsce? Rób powolne koliste ruchy, małe kółeczka nałóż uprzednio troszkę żelu. Badaj każdy fragment brzuszka w miejscu zgrubienia macicy. Pomimo tego że ja słucham od 9 tygodnia dzień w dzień również czasem potrzebuję nawet 2 minut by trafić w odpowiednie miejsce. Połóż się na spokojnie i poszukaj raz jeszcze, nie wierzę że na moim słychać a na Twoim nie !

Witam się poniedziałkowo:)
Ale żeście naskrobały :szok::szok:
Anusia współczuję przeżyć:tak:
Stokrotta super że upolowaliście domek:tak::-)Gratuluję
Augustynka spróbuj jeszcze raz tak jak pisze syneczki i nie stresuj się na pewno wszystko ok:tak::-)
Zeberka kolejna szczęściara:tak: gratuluję:-)
magda85-gdańsk ja nie mam pojęcia ale na wszelki wypadek odstawiłam balsamy ujędrniające, powinni na nich coś napisać czy można czy nie

Dziewczynki chciałabym zafarbować włoski i nie wiem czy można, jak myślicie??? mam mega odrosty i strasznie mi z tym źle
MamiDo i sonisia trzymam kciuki za wizytki&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry