Jestem Dziewczynki. Igm ujemne- to znaczy, że wszystko ok, że ani teraz ani w ostatnich miesiącach nie przechodziłam różyczki i już mnie nie interesuje kiedy ją przeszłam i dlaczego o tym nie wiedziałam. Kamień spadł mi z serca, był chyba taki wielki, że było słychać jak spadał. Buziaczki za Wasze kciuki.:-)
Co do wypieku-spróbuję jeżeli się będzie nadawał, bo nie jestem szczególnie uzdolniona -z pieczenia to najlepiej mi wychodzi mięsko.
Stokrottka- współczuję wymiotów, może to na widok fatalnego domku maluch dał Ci znać,że mu się nie podoba...
Darucha-super, że przynajmniej trochę "odetchnęłaś"
Jutynaj- nie martw się i odpoczywaj
Całuję Was i jeszcze raz dzięki-jeśli się wypiekę na czas to jeszcze dzisiaj zajrzę-a jak nie -to do jutra!!!
Co do wypieku-spróbuję jeżeli się będzie nadawał, bo nie jestem szczególnie uzdolniona -z pieczenia to najlepiej mi wychodzi mięsko.
Stokrottka- współczuję wymiotów, może to na widok fatalnego domku maluch dał Ci znać,że mu się nie podoba...
Darucha-super, że przynajmniej trochę "odetchnęłaś"
Jutynaj- nie martw się i odpoczywaj
Całuję Was i jeszcze raz dzięki-jeśli się wypiekę na czas to jeszcze dzisiaj zajrzę-a jak nie -to do jutra!!!
Ostatnia edycja: