reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Jestem Dziewczynki. Igm ujemne- to znaczy, że wszystko ok, że ani teraz ani w ostatnich miesiącach nie przechodziłam różyczki i już mnie nie interesuje kiedy ją przeszłam i dlaczego o tym nie wiedziałam. Kamień spadł mi z serca, był chyba taki wielki, że było słychać jak spadał. Buziaczki za Wasze kciuki.:-)
Co do wypieku-spróbuję jeżeli się będzie nadawał:eek:, bo nie jestem szczególnie uzdolniona -z pieczenia to najlepiej mi wychodzi mięsko:laugh2:.
Stokrottka- współczuję wymiotów, może to na widok fatalnego domku maluch dał Ci znać,że mu się nie podoba...
Darucha-super, że przynajmniej trochę "odetchnęłaś"
Jutynaj- nie martw się i odpoczywaj
Całuję Was i jeszcze raz dzięki-jeśli się wypiekę na czas to jeszcze dzisiaj zajrzę-a jak nie -to do jutra!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mamido Ufffff..... Super wiadomości:-) czekałam na informację od Ciebie. Maluszkowi domek na pewno się nie spodobał, na 100% nie chciałby mieszkać w takiej ruderze:-D

jeju Stokrotta, Twoja historia rozbawiła mnie do łez :-D oczywiście nie to, że źle się czujesz, ale to co powiedział Twój mąż :-D to trzeba mieć fantazję

Jeżeli chodzi o wymiotowanie, to spróbujcie określić po czym może was mdlić. Ja u siebie zauważyłam, że jedzenie z serem żółtym, jedzenie w restauracjach, fast foody oraz chipsy powodują u mnie nocne rozmowy z klozetem. Jak nie jem tych rzeczy to mam wieczory spokojne. Tylko nie mogę za dużo pić, bo później siusiam non stop.

Miłej nocki i buziaki dla fasolek

Stokrotta wlasnie ja pracuje z niepelnosprawnymi i musialam dzwigac bardzo ciazka kobiete, tzn podjezdzac wozkiem pod wysoki prog. no i tak to sie skonczylo

Mamido
to super,ze wyniki ok to jest zawsze budujace:-)

Poza tym co do gotowania- dzisiaj zrobilysmy z niunia zupe buraczkowa.poczatkowo jadla tylko niunia a potem jednak sie skusilam, jak mdlosci na chwile ustapily.
buraki sa bogatym zrodlem kwasu foliowego. wiec juz wiem skad ta chetka;-)
poza tym dziewczyny mam wilczy glod. jadlabym i jadla. a jak nie glod to mdlosci.bosko!
Dobranoc spijcie slodko. u mnie juz jutro zacznie sie 10 tydzien.huraaa!!!!

stokrotta-ale żartowniś z Twojego męża,sytuacja z wymiotami nieprzyjemna,wiem ale dosyć śmieszna :-D.Ja ostatnio jak wstałam rano i przechodziłam przez część domu teściow to tak tak śmierdzi myszami i wszystkim że od razu do kibla a jak wracałam to musialam szybko biec i do Nati nocnika zwymiotowałam :-D
justynaj-a nie możesz wziać L4,lekarz na pewno Ci da w takiej sytuacji

Witajcie
Ale mnie nie było :eek: z postami jestem w miarę na bieżąco, ale trzeba i tak co nieco nadrobić, ale z pisaniem to już w ogóle się nie wyrabiałam :-(
U nas dni mijają w szalonym tempie. Ninka jest megaa aktywnym dzieckiem i non stop chodzi , biega, wyjmuje wszystko, wkłada, zabiera, przekłada i co tylko jeszcze się da więc trzeba za nią biegać i wszystkiego pilnować i zawsze czujnośc najwyższego stopnia :-D do tego G zaczął sezon treningowy więc więcej jesteśmy same i wieczorem szybciej padam ,ale wystarczy już tych opowieści :-D
Z najważniejszych rzeczy to: samopoczucie jak najbardziej ok :tak: zero przypadłości więc myśle ,ze na tym etapie już mnie nie dopadną :happy: kolejna wizyta zaliczona i wszystko ok więc radość jeszcze większa :-)
stokrotta- mam nadzieję, że wymioty Ci odpuszczą ,bo musi być to strasznie uciążliwe i wyczerpujące :no: a mąż niezły agent :-D
mamado- super, że wyniki ok :tak:
martolinka- daj znać jak wypadła obrona !

MamiDo super że wyniki ok:tak::-)
stokrotta dzidzi niby w brzuszku siedzi i nie wie co się na świecie dzieje ale guścik już ma:-D współczuję wymiotów
martolinka hallo jak obrona?? czekamy z niecierpliwością

uff, nie dam rady odpisać każdej z osobna, ale co pamietam:

martolinka dostaniesz klapsa za to ze tak długo trzymać nas w niepewności ;) no chyba ze swietujesz!

justynaj ja tez jutro zaczynam 10-ty tydzien..! to na kiedy masz termin? 21.04 czy 23.04..? :)

stokrotka to maluch wyraźnie daje znac ! takie to małe a juz jakie cwane :) szacun dla dowcipnisia..!!! :D

mamido- polecam wypieki z paczki odobione (czyt:podniszczone) jak domowe :p

agata_89 cieszyć sie tylko ze ninka taka ciekawska, bo mądra dziewczynka bedzie..! na to sie boje dzieciaczkow które godzinami bawią sie jedna zabawka albo siedzą bez głownie w foreliki a mamy uchahane ze takie super dziecko co go nie widać i nie slychac.. brr

syneczki jak sie czujesz?? lepiej troszkę?

ja kolejny dzien poza domem, mam juz tego dosyc!!! :( po 19 mam mordercze instynkty które uaktywniaja sie jak ktos mi przeszkadza albo zajmuje czas gdy ja marze jedynie o mojej wannie.. kocham sie kapac..! cos czuje ze jak tak dalej bedzie to rybke urodze ;) hehe

pozdrawiam was na dobranoc..!

reklama
KasiaGaw witaj! ja tez mam termin na 28 kwietnia.ciesze sie, ze jestes z nami:-)
To i ja Dołączam do waszego klubu 28 kwietnia - przynajmniej tak wychodzi wg gin z OM
Stokrotta wlasnie ja pracuje z niepelnosprawnymi i musialam dzwigac bardzo ciazka kobiete, tzn podjezdzac wozkiem pod wysoki prog. no i tak to sie skonczylo

Mamido
to super,ze wyniki ok to jest zawsze budujace:-)

Poza tym co do gotowania- dzisiaj zrobilysmy z niunia zupe buraczkowa.poczatkowo jadla tylko niunia a potem jednak sie skusilam, jak mdlosci na chwile ustapily.
buraki sa bogatym zrodlem kwasu foliowego. wiec juz wiem skad ta chetka;-)
poza tym dziewczyny mam wilczy glod. jadlabym i jadla. a jak nie glod to mdlosci.bosko!
Dobranoc spijcie slodko. u mnie juz jutro zacznie sie 10 tydzien.huraaa!!!!
Co do wilczego głodu to rozumiem Cię doskonale i mam to samo, albo jem albo mi niedobrze :(

Do góry