stokrotta, mój M. sobie świetnie radzi, ale widzę, że jest wykończony... i nieststy nie ma siły, żeby ogarnąć mieszkanie, tak jak ja lubię
w sprawie domku, to zastanów się dobrze. przecież planujecie mieszkać tam długo długo... powinien być idealny i wymarzony, zebyś poźniej nie żałowała
anussia, hmmm.. a moze przynajmniej towarzyszcie mężowi przy posiłkach? nawet jak nie jestes glodna, to mozesz posiedziec nad herbatą, a małej położyć 3 biszkopty
sonisia, dziękuję
a spotkania babyboomowe są swietne, potwierdzam
sama mialam okazję być na wielu. nawet w innym miescie. i dzieki bb poznałam wspaniala koleżankę, z którą regularnie się spotykamy, a nasze dzieci sie uwielbiają
ja bym bardzo chciala się poznac z kwietniowymi mamami, ale chwilowo jestem przykuta do lozka... jak bedzie ok. to jestem chetna do zorganizowania spotkania w łodzi, tylko chyba za wiele mamus w centrum nie ma... :/ ale za to widzialam, ze z trójmiasta jest sporo
moze tam uda wam sie cos zorganizowac
robaczek, przykro mi z powodu przypadłości synka... jak sie bardzo martwisz, to moze skonsultuj sie jeszcze z innym pediatra? rzeczywiscie w sprawie stulejki zdania są podzielone...
justynaj, to prawda.... poswięcamy wiele
ja po prostu chyba miętka jestem ;P i zal mi chłopa ;P hehe! tzn. chyba mi go nie żal, tylko wiem, ze wiecej juz nie da rady zrobic, a niestety nie jest tak jak bym chciala i chetnie bym sie sama zabrala za mieszkanie, szykowanie Jagody, zakupy itd. Młodej teraz buty trzeba kupić, skarpetki, bluzki z długim rękawem... wolałabym to zrobic sama niz liczyc na gust M.
Napisz coś więcej o domku, albo wklej zdjęcia. ja bardzo lubię oglądać jak i gdzie się ludzie urządzili. tym bardziej ze my tez caly czas myslimy o przeprowadzce
martolinka, to czekam na przepis i liczę, że w takim razie będzie bardzo męski i mój M. też sobie z nim poradzi
magda, ja biorę luteinę dopochwowo 3 x 2 od ok. 2 tygodni i na pewno do najblizszej wizyty u ginki, czyli 30go, będę brać. ale ja mialam przeboje z ciążą... a zaczynałam od duphastonu, ale mi w szpitalu zmienili.