reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

o kurcze, czemu musialas leżeć? pewnie pisałas, ale w natłoku informacji mi umknęło, przepraszam.
ja z Damianem 3 razy puściłam pawika i koniec, ciąża wzorowa, każdej z nas takiej życze, a teraz..nie wiem może przez ten duohaston..

reklama
bo mialam odklejona kosmowke(tak jak i przy tej ciazy) a pozniej w 6 i 7 mies tez lezalam bo zas szyjka byla mocno skrocona ale ciaze wspominam bardzo milo:-)

dziewczyny znowu masa wpisow, nie ogarniam wszystkiego przez prace i remont :(
widzę ze temat porodow sie zaczął, ja jestem po raz pierwszy w ciazy i choc siostra ma juz 3 porody za sobą to staram sie nie sluchac.
na studiach dowiedzialam sie na pocieszenie, ze po porodze w mózgu kobiety produkowane są specjalne hormony które "wymazuja koszmar bólu" bo inaczej żadna z kobiet nie zgodziła by sie na to dobrowolnie ponownie ;)
no ale.

co do umykajacych domów i mieszkań sprzed nosa to my cały czas walczymy o mieszkanie i remont. wiec łącze sie w bólach z Wami ;)

pozdrawiam Was serdecznie i wybaczcie ze nie udzielam sie tak bardzo i nie odpisuje każdej z osobna ale jak czytam was przed snem to wszystko mi sie miesza :(

dobrejnocki..!

Witam dziewczyny,
Wczoraj podczas akcji smarowania się balsamem gdy tylko dotknęłam piersi aż się przeraziłam. Od góry mam mnóstwo grudek. Dosłownie jedna przy drugiej. Wczoraj wieczorem były bardzo twarde a teraz rano ledwo wyczuwalne ale jednak są. Pamiętam ze w poprzedniej ciąży miałam jedną, lekarz wysłał mnie na usg piersi i wyszło ze to zmiany hormonalne związane z ciążą + gromadzony pokarm w kanalikach ale to co jest tym razem mnie przeraża. Ma któraś z Was coś podobnego?

mycha gdzie jesteś? Czy mnie coś umknęło przez ten czas w którym "namiętnie się uczyłam" ?

Ostatnia edycja:
dzien dobry mamusiom!

syneczki nie słyszałam o czyms podobnym, mozesz zadzwonic do ginekologa zeby sie uspokoić.

Czas na sniadanko- co na dzisiaj wymyslilyscie..? :)
marzą mi sie naleśniki z owocami.. mmm!

reklama
Do góry