reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

laski jestem, czytam, ale mdłości mi dokuczają strasznie:(
jestem z wami myslami i kazdy wasz problem przezywam z wami.
gratuluje mamkom które czuja juz ruchy:) ja cierpliwie czekam:)
czy któras z was schudła zamiast przytyć?
pozdrawiam was mocno

stokrota w tym rzecz, że jak rodziłam w grudniu 09 to już nie można było mieć swojej położnej. nie wiem czy tylko u nas w szpitalu, ale był zakaz. nikt kto nie miał dyżuru nie miał prawa być na porodówce.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tydzien po terminie mialam porod wywolywany oksy, jak o 6.40 mi podlaczyli tak o 11tej juz mialam skurcze i o 13tej urodzilam, bolalo a jakze! darlam sie wnieboglosy i blagalam o cc:-D:-D ale to jest do przezycia, najgorsze bylo dla mnie 7 miesiecy po porodzie, mialam straszne komplikacje, zle mnie zszyto, wszystko tak bolalo ze ja nawet chodzic nie moglam, przeszlam 2 operacje i jakos sie poprawilo tylko przy wspolzyciu jeszcze odczuwam dyskomfort, ale profesor do ktorego w koncu trafilam rokuje ze po tej ciazy wszystko wroci do normy, tzn te uszkodzone sciegna i wlokna na nowo sie zregeneruja

magda gdansk
ja schudlam...
a odnosnie obcych osob na oddziale w grudniu 2009 to u mnie mimo ze w innym rejonie bylo to samo ale to za sprawa jakieks epidemi co wtedy panowala, pamietasz? Ja sie cieszylam bo tescie nie mogli mnie odwiedzac:-D ponoc w niektorych regionach zakazywany byl nawet porod rodzinny, na szczescie u nas tak nie bylo

Ostatnia edycja:
lelek pamiętam;) włąśnie dlatego rodziłam sama, bez J:(
jednak świńska grypa nie miałam nic wspólnego z własną połozna..u nas poprostu jest zakazane i koniec.
a ile schudłaś jak mogę zapytać?
trzymam kciuki, żeby po tej ciąży nie było tak na dole żadnego dyskomfortu już:)

ale zawsze byłas taka chudzinka?
ja na 1 roku studiów ważyłam 53, ale to było dawno i nie prawda:)
ale mnie muli, masakra, cofki mam a nie chce nic wyleciec

tak zawyczaj 58 ale na starcie z Miloszem mialam np 62

mnie tez muli a ze od wczoraj wymiotuje to masakra a moj smyk jak to widzi to placze

jejku biedny, nie wiem co sie dzieje..ja jak miałam kiedys odruch wymiotny i wydałam z siebie ten charakterystyczny odgłos..to Damian miał niezła bekę i zaczął mnie nasladować..głupolek mały..pierwsza ciąże tez tak ciezko przechodziłas?

reklama
hmmm.... do 5 miesiaca lezalam plackiem ale nie mialam ani nudnosci ani wymiotow a teraz:crazy:
to Milosz pozniej pokazywal mojej babci jak ja wymiotuje:-D

Do góry