reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

o kurcze, czemu musialas leżeć? pewnie pisałas, ale w natłoku informacji mi umknęło, przepraszam.
ja z Damianem 3 razy puściłam pawika i koniec, ciąża wzorowa, każdej z nas takiej życze, a teraz..nie wiem może przez ten duohaston..

reklama
bo mialam odklejona kosmowke(tak jak i przy tej ciazy) a pozniej w 6 i 7 mies tez lezalam bo zas szyjka byla mocno skrocona ale ciaze wspominam bardzo milo:-)

dziewczyny znowu masa wpisow, nie ogarniam wszystkiego przez prace i remont :(
widzę ze temat porodow sie zaczął, ja jestem po raz pierwszy w ciazy i choc siostra ma juz 3 porody za sobą to staram sie nie sluchac.
na studiach dowiedzialam sie na pocieszenie, ze po porodze w mózgu kobiety produkowane są specjalne hormony które "wymazuja koszmar bólu" bo inaczej żadna z kobiet nie zgodziła by sie na to dobrowolnie ponownie ;)
no ale.

co do umykajacych domów i mieszkań sprzed nosa to my cały czas walczymy o mieszkanie i remont. wiec łącze sie w bólach z Wami ;)

pozdrawiam Was serdecznie i wybaczcie ze nie udzielam sie tak bardzo i nie odpisuje każdej z osobna ale jak czytam was przed snem to wszystko mi sie miesza :(

dobrejnocki..!

Witam dziewczyny,
Wczoraj podczas akcji smarowania się balsamem gdy tylko dotknęłam piersi aż się przeraziłam. Od góry mam mnóstwo grudek. Dosłownie jedna przy drugiej. Wczoraj wieczorem były bardzo twarde a teraz rano ledwo wyczuwalne ale jednak są. Pamiętam ze w poprzedniej ciąży miałam jedną, lekarz wysłał mnie na usg piersi i wyszło ze to zmiany hormonalne związane z ciążą + gromadzony pokarm w kanalikach ale to co jest tym razem mnie przeraża. Ma któraś z Was coś podobnego?

mycha gdzie jesteś? Czy mnie coś umknęło przez ten czas w którym "namiętnie się uczyłam" ?

Ostatnia edycja:
dzien dobry mamusiom!

syneczki nie słyszałam o czyms podobnym, mozesz zadzwonic do ginekologa zeby sie uspokoić.

Czas na sniadanko- co na dzisiaj wymyslilyscie..? :)
marzą mi sie naleśniki z owocami.. mmm!

reklama
Do góry