reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej laseczki :)

Dzieciorki się wyszalały, że hej. Spoceni byli strasznie. Mój młody przeszczęśliwy ale Natalka marudziła co jakiś czas, że jej się nudzi. Nie wiem czy ona u siostry to przy kompie tylko siedzi czy jak? Ale się rozkręciła i dzieciaki prawie 4 h szalały. Teraz wykąpane jedzą kolację i zaraz im zapodam bajkę na lapku.

Smile - wiedziałam :) hehe, gratuluję!

Ja od początku czułam, że będzie chłopak :) I P i młody sobie go wymodlili :)

reklama
MałaZosia fajnie,że dzieci sie wyszalały. Może teraz będą spokojniejsze.A Ty będziesz mogła sobie odpocząć. Ja też czułam,że u nas będzie chłopak. Bardzo chciałam córkę ale od razu podświadomie czułam ,że to chłopczyk. Teraz się cieszę,że Franio będzie miła brata do zabawy.
Smile gratulacje. Super wieści. A zakupy pewnie mega udane i jaką sprawiły przyjemność.
MamaMila chyba spróbuje tego patentu z wodą z cytryną. Niby zaparć nie mam ale jakby ciut przyspieszyć przemianę materii to by było dobrze.
Ginger zaraz odpalam iple i oglądam porody. Może nie będe ryczał?

Wróciłam do domu z prenatalnych i zakupów pół godziny temu i padam ze zmęczenia. Jutro was ogarnę.

Chciałam się tylko pochwalić że wszystko ok i dziewczyna potwierdzona na 100%. Jupiii

Smile gratuluje! Kolejna parka bedzie :) Musimy kiedyś policzyć jaką mamy przewagę chłopców u nas :)

Ginger Ja nie mogę oglądać programów typu "porodówka" Oj nie... :) Normalnie trzese sie ze strachu na samą myśl :-)

Małgoś z kroplami nie pomogę, ale bym chyba nie zaryzykowała.... Tak jeszcze juz tu napisze, ale ty chudzinka jesteś:)

Mississ dobrze ze juz jestes w domu! Obyś nie musiała tam wracać (chyba ze na poród)

Ciasteczko super ze wizyta udana!

Jutro moja siostra wychodzi z dziewczynkami ze szpitala. Biedna ma stracha jak sobie poradzi... A za 5 dni dziewczynki skonczą pierwszy miesiąc!

Malutkns współczuje nocki... Znam to uczucie... Zdrówka życzę!

My juz na nogach, zaraz idziemy do przedszkola.
Jakoś tak szaro i ponuro za oknem ze najchętniej wróciłabym do łóżka

Miłego dnia!

reklama
Dzien dobry :)
Myszkajoasia no jak mozesz jeszcze o pierogach z owocami wspominac :D zjadlabym ale robic sie nie chce :)
Kasia madry lekarz ci sie trafil co zanim przepisze leki woli sprawdzic raz jeszcze :) oby obylo sie bez zadnych tabsow :)
Mamma-mila to w przyszlym roku sie szykuj na inwazje :D my mielismy psa taka krzyzowka owczarka niemieckiego z dobermanem -wspaniale psicho on jadl wszystko niczym odkurzacz :D
Malgos ja coprawda mam kapsulki mietowa na zoladek a nie kropelki ale sprawdzilam ulotke i pisze tylko aby przednwzieciem skonsultowac sie z lekarzem.
Koga ja bym chciala zeby sie sprawdzilo :D czego i wam i sobie szczerze zycze :)
Ciasteczko gratki :) bedziesz zatem miala dwie ksiezniczki w domku :)
Sosnowiczka swietne wiesci wreszcie beda sie mogly soba nacieszyc w domku a nie wsrod szpitalnych sal. A siostra npewno sobie poradzi bo jak nie ona to kto? :)
Malutkans wspolczuje nocki
Ja i w pierwszej i w drugiej ciazy czulam sie dziewczynkowo a wyszli chlopcy :D teraz nie mialam w sumie przeczuc ale zdrowy rozsadek podpowiada kolejny chlop. Za to moj mezasty od poczatku mowil przy chlopcach ze beda chlopcami a teraz ze dziewczynka. No zobaczymy :)

Do góry