reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej laseczki :)

Dzieciorki się wyszalały, że hej. Spoceni byli strasznie. Mój młody przeszczęśliwy ale Natalka marudziła co jakiś czas, że jej się nudzi. Nie wiem czy ona u siostry to przy kompie tylko siedzi czy jak? Ale się rozkręciła i dzieciaki prawie 4 h szalały. Teraz wykąpane jedzą kolację i zaraz im zapodam bajkę na lapku.

Smile - wiedziałam :) hehe, gratuluję!

Ja od początku czułam, że będzie chłopak :) I P i młody sobie go wymodlili :)

reklama
MałaZosia fajnie,że dzieci sie wyszalały. Może teraz będą spokojniejsze.A Ty będziesz mogła sobie odpocząć. Ja też czułam,że u nas będzie chłopak. Bardzo chciałam córkę ale od razu podświadomie czułam ,że to chłopczyk. Teraz się cieszę,że Franio będzie miła brata do zabawy.
Smile gratulacje. Super wieści. A zakupy pewnie mega udane i jaką sprawiły przyjemność.
MamaMila chyba spróbuje tego patentu z wodą z cytryną. Niby zaparć nie mam ale jakby ciut przyspieszyć przemianę materii to by było dobrze.
Ginger zaraz odpalam iple i oglądam porody. Może nie będe ryczał?

Wróciłam do domu z prenatalnych i zakupów pół godziny temu i padam ze zmęczenia. Jutro was ogarnę.

Chciałam się tylko pochwalić że wszystko ok i dziewczyna potwierdzona na 100%. Jupiii

Smile gratuluje! Kolejna parka bedzie :) Musimy kiedyś policzyć jaką mamy przewagę chłopców u nas :)

Ginger Ja nie mogę oglądać programów typu "porodówka" Oj nie... :) Normalnie trzese sie ze strachu na samą myśl :-)

Małgoś z kroplami nie pomogę, ale bym chyba nie zaryzykowała.... Tak jeszcze juz tu napisze, ale ty chudzinka jesteś:)

Mississ dobrze ze juz jestes w domu! Obyś nie musiała tam wracać (chyba ze na poród)

Ciasteczko super ze wizyta udana!

Jutro moja siostra wychodzi z dziewczynkami ze szpitala. Biedna ma stracha jak sobie poradzi... A za 5 dni dziewczynki skonczą pierwszy miesiąc!

Malutkns współczuje nocki... Znam to uczucie... Zdrówka życzę!

My juz na nogach, zaraz idziemy do przedszkola.
Jakoś tak szaro i ponuro za oknem ze najchętniej wróciłabym do łóżka

Miłego dnia!

reklama
Dzien dobry :)
Myszkajoasia no jak mozesz jeszcze o pierogach z owocami wspominac :D zjadlabym ale robic sie nie chce :)
Kasia madry lekarz ci sie trafil co zanim przepisze leki woli sprawdzic raz jeszcze :) oby obylo sie bez zadnych tabsow :)
Mamma-mila to w przyszlym roku sie szykuj na inwazje :D my mielismy psa taka krzyzowka owczarka niemieckiego z dobermanem -wspaniale psicho on jadl wszystko niczym odkurzacz :D
Malgos ja coprawda mam kapsulki mietowa na zoladek a nie kropelki ale sprawdzilam ulotke i pisze tylko aby przednwzieciem skonsultowac sie z lekarzem.
Koga ja bym chciala zeby sie sprawdzilo :D czego i wam i sobie szczerze zycze :)
Ciasteczko gratki :) bedziesz zatem miala dwie ksiezniczki w domku :)
Sosnowiczka swietne wiesci wreszcie beda sie mogly soba nacieszyc w domku a nie wsrod szpitalnych sal. A siostra npewno sobie poradzi bo jak nie ona to kto? :)
Malutkans wspolczuje nocki
Ja i w pierwszej i w drugiej ciazy czulam sie dziewczynkowo a wyszli chlopcy :D teraz nie mialam w sumie przeczuc ale zdrowy rozsadek podpowiada kolejny chlop. Za to moj mezasty od poczatku mowil przy chlopcach ze beda chlopcami a teraz ze dziewczynka. No zobaczymy :)

Do góry