reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

I my mamy nowy samochód :-D juppppi :-D juz idealny dla naszej 4 :-D

Teraz czekam na jazdy i 3 godz jeżdżę. Wieczorem was nadrobie :-)

Ale się ciesze :-D

reklama
No to mam nadrabiania na drugi raz bo przeczytałam ale z tego wszytskiego to już nic nie pamiętam :baffled:
Zaskoczyłyscie mnie jak weszłam a tu taka niespodzianka w nocy ze nie wiedzialam czy brac sie za czytaie czy akceptowanie i zagladniecie do grupy :-) na BB najlepiej, a co z tym fb wyjdzie to się już zobaczy - bynajmniej wątek na BB ten bardziej zamknięty wydaje mi się jak najbardziej wporzadku :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny :) ja tez wieczorkiem mam wizyte i usg to juz się nie moge doczekać, bo od 3 dni mały zrobił się baardzo ruchliwy :)

I masz babo placek, ze nie pracuje to zaraz się musze wybrac do urzędu pracy na "termin", niby miałam przynieść zaswiadczenie o ciąży ale przy ostatniej wizycie u gina całkowicie o tym zapomniałam..

P.S. - myszkajoasia gratuluje nowego nabytku :D możesz się Nam tu pochwalić i zdać relacje z pierwszej jazdy :-)

Ostatnia edycja:
Jezusie jaka pogoda ..... żeby to pies i małe pieski fuj
Ja ruchów nie czuje nic na nic a to 20 tydzień moja córka leniwa :p
Musimy rozebrać choinkę bo wygląda strasznie :D jak ja tego nie lubię
Dziś chyba podetne wlosy bo mam straszne końce
My kupilismy w tym roku opla astra kombi sport tourer ma 2 lata i jest super mój munsz zachwycony a teraz się przyda :D
Ugotowalam wczoraj ta kalafiorowa i zjadłam dwie miski myślałam że umre heheheh
Ale mi brzuch wywalilo jestem w szoku heh; D

Lolcia dzięki za życzenia:D:D

MalaZosia powodzenia ns konsultacjach.

Myszka gratki zakupu:)

Chyba zadzwonie i przeloze prenatalne na dziś i polacze przyjemne z pożytecznym:D

Dzien dobry!
ja dzisiaj odpoczywam i jak narazie nigdzie sie nie wybieram, gory podziwiam tylko przez okno:) a gdzie ta grupa zamknieta na bb?
MAMUSKA pospaliscie dluzej z synkiem? A jaki wozek kupilas?
CIASTECZKO chyba mniejsze lozeczko lepsze, zwlaszcza ze kazdy cm sie liczy:)
KASIA ​buziaki urodzinowe!

Dzień dobry :)
Myszka Joasia pochwal się autkiem ;)
My dziś ikeowo od rana na nogach a ze młody w przedszkolu to trzeba skorzystać ze spokojnego spacerku po sklepie ;)

No i jestem po. Pełna kulturka i życzliwość. Nic nowego nie usłyszałam. Ale sobie pogadałyśmy, pełne zrozumienie i współpraca. Mam z głowy :)

Myszkajoasa- to super, pochwal się :)

Idę sobie wstawić pierogi :)

hej wczoraj padłam po obiedzie i obudziłam sie dopiero o 22.00 heh weszłam wczoraj was poczytalam ale już nie odpisywałam
myszkajoasia
gratuluje zakupu
co do ruchów to od 3 dni pod pępkiem( raz po lewej stronie a wczoraj po prawej ) wieczorem jak położę się spać w pozycji półleżacej jak położe reke czuje takie puk puk, potem cisza i za 5,10 minut zależy znów nawet wczoraj mąż położył rękę i mówi faktycznie to mała co dziewczyny ?? zobaczymy czy dziś będzie powtórka :) jeszcze z tydzień temu mój mąż do mnie to jelita ale wczoraj sam stwierdził że to było puk puk :) to doświadczonych mam nasze dzieciaczki na tym etapie zmieniają sobie pozycje, przekręcają się, mogą raz leżeć nóżkami po lewej stronie raz po prawej ??

prasowania oj nie lubię zawsze kiedy się zabiorę to mam góreeee

hej.. dziś u mnie taka pogoda, że z łóżka rano nie chciało mi się wyjść..Zawiozłam Dawida do przedszkola, szybkie zakupy, odbiorę go i do wieczora leżę cycami do góry.. na obiad dziś serowa z pulpetami.

myszkajoasia pamiętam jak ja kupowałam z mężem auto..cały tydzień jeździłam po byle co żeby tylko się nim przejechać;d
Kasia 100 lat 100 lat;)
mamuśka więcej optymizmu..wózek na pewno wyślą;) jaki model kupiłaś?
malaZosia super, że spotkanie z nauczycielką na pozytywnie;) a pierogi robię jutro z mięskiem.

i co miałam jeszcze napisać??

reklama
Myszkajoasia to mamy jakis sezon na zmiany samochodowe :D
Grabola na narazie tylko na dole obrywam ale ja mam swoja oponke i moze dlatego tylko dolem odczuwam.
My zaliczylismy 2 h w przedszkolu. Mlody chetniej sie bawil niz ostatnio ale musialam siedziec obok niego. W przyszlym tyg moze we srode poprostu go zostawie i zobacze jak wtedy bedzie. Ide cos przekasic :)

Do góry