reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Lolcia no chyba sie przejde i polozna zapytam tez moze cos bedzie wiedziec.

Myszkajoasia ja na allegro juz mam obcykane co chce co zamowie za jakis czas, ostatnio znalazlam super bloga o kosmetykach dla niemowlakow i kobiet. Fajnie opisane sklady sa.

mama-mila super ze juz w domku jestes i ze juz wszystko dobrze.

Cos mialam pisac ale oczywiscie zapomnialam :-)

reklama
GingerBaby Martyna super wieści z wizyt:-)
GingerBaby a u ciebie płci nie było widać?;-)
Missiiss wczoraj wieczorem jak K. wrócił z pracy, oboje zgodne stwierdzilismy, że lekarz próbował zaglądnąć jaka płeć, ale nie był pewnien, więc nic nie powiedział. Oboje też stwierdziliśmy, że na chłopaka wyglądało, ale nie znamy się , więc nic na razie nie wiadomo;-) W sumie mi sie nie spieszy, żeby się dowiedzieć, najważniejsze się dowiedziałam, teraz oby rosło zdrowo.

Nasze dziewczyny nadal nie wiedzą, że będą miały brata lub siostrę, może na weekendzie im powiemy. Powiedzielibyśmy już, ale mała zaraz wypaple gdzie się da z radości, a najszybciej w przedszkolu, to już wszyscy będą wiedzieć, a raczej na razie tego nie chcę.

No nistety nie chciał pokazać mały człowiek co tam ma Hehehe

Dziewczyny z przykrością muszę się z wami pożegnać :(:(:( Dzisiaj miałam wizytę... widziałam główkę, rączki, nóżki, ale nie widziałam serduszka. Lekarz powiedział, że przestało bić około 2 tygodni temu. Płakałam całą drogę do domu. Do tej pory nie dochodzi do mnie, że to już jest koniec. Dzisiaj rano obudziłam się szczęśliwa i pełna nadziei bo zaczęłam 12 tydzień.

Życzę wam spokojnej ciąży i szczęśliwych rozwiązań.

Kamcia przykro mi bardzo :-( Tule cie mocno i trzymaj się
Ja też s i e dziś strasznie bałam czy wszystko dobrze
Myszkajoasia pewno ze bym chciała bo już chce kupować ubranka i inna cuda
Sprawdzić u starego to mam chęć jak cholera, bo on nie chciał coś ostatnio i jestem wyposzczona Hehehe ale dzis mecz wiec mogę zapomnieć.
Smazylam dziś placki ziemniaczane zjadłam 3 i mam dość hihihihi a smrodu na pół bloku :p

Nie odpisze za bardzo na żadną wiadomość - załamała mnie wieść od Kamci - to straszne...
Przykro Nam bardzo, mój mąż też w szoku.. Trzymaj się dzielnie i bądź silna, a dla maluszka iskierka
[*] :-(

Kamcia smutna wiadomość na wieczór. Ściskam Cię mocno i bądz dobrej myśli. Za jakiś czas uda się znowu i będzie wszystko ok.
Ginger Baby narobiłaś mi ochoty na placki. Moje gołąbki wyszły takie jakieś bezpłciowe a teraz mam smaka na placki ziemniaczane. Namówie jutro tatusia żeby mi zrobił bo on robi najlepsze.

Kamcia strasznie mi przykro :( Musisz na razie przeżyć żałobę a potem do dzieła. Nie można się załamywać.

Ja też mam stracha przed czwartkową wizytą. Bo różnie może być.....:/

Też mam chcicę ale chłop ledwo żywy po tym mega weekendzie a dziś znowu w trasie ponad 13 h. Jutro na szczęście ma na 8-ą, więc zapowiada się dzień na miejscu to i wieczorem postaram sie o jakieś dunga dunga :)

Ta pogoda dzisiaj mnie strasznie dobija. Jeszcze z P warczeliśmy na siebie z byle pierdoły. Ech....

Na razie uciekam kochane.

Ale macie tempo pisania...Staram się być na bieżąco, ale ciężko jest... Jutro mam wizytę u gina (ale pewnie bez usg), więc trzymajcie kciuki. Za tydz z kolei genetyczne.

Kamcia tak bardzo mi przykro...Trzymaj się... Pierwsze co mi przyszło do głowy, to, czy na pewno...Myślałam, że tak bezobjawowo takie rzeczy się nie dzieją... :(
Smile czyli synek się przekonuje do jedzenia(może choć trochę:) )
Sosnowiczanka dobrze wiedzieć, ze jest jeszcze ktoś, kto to tak przeżywał zakończenie karmienia :)
martyna super, ze wizyta udana. A dowiadywałaś się jak to jest z tym l4?:)
Mała Zosia widać organizm potrzebuje, skoro się domaga :)
Pracowity dzień dzisiaj miałaś, ja z kolei leniwie...
Ja też mam nerwa przed jutrzejszą wizytą...Chciałabym, żeby zrobił mi też "szybki podgląd" maluszka, bo jak nie to usg dopiero za tydz (u mnie tak jest, że na oddzielnych wizytach są...
Ginger gratki udanej wizyty
myszkajoasia skoro dajesz radę się powstrzymać to jeszcze blokować nie trzeba ;)
Minka noo dzieciaki "długie języki"mają :)
Fajnie, że i u Was wszystko ok!
mamma-mila dobrze, że już wyszłaś! Szkoda słów na to, co zaprezentował szpital...No ale miło, że choć na koniec trafił się jakiś fajny lekarz! Zdrówka dla Was!

Swoją drogą to czy Wy też tak nie możecie się doczekać pierwszych ruchów?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia strasznie ci współczuje, trzymaj sie cieplutko..nie wiem co wiecej moge powiedziec.
Ginger mmm placki ojj chyba wiem co jutro bedzie na obiad ;)
Mamuśka mam nadzieje po cichu ze przekonuje sie ale wszystko powoli malymi kroczkami.

I strasznie nie moge sie doczekac ruchow bo to dla mnie znaki ze wszystko ok z maluchem a tak to wiecie same..niby brzuch rosnie ale caly czas mam stracha a teraz po tej wiadomosci Kamci juz calkiem sie boje.

Do góry