koroonka Justyna T ja mam ten sam problem. Nie chcę na razie mówić w pracy, a tu coraz bardziej widać. Chcę poczekac jeszcze ze 2-3 tygodnie, ale nie wiem czy się uda. Ja też mam pracę biurową, ale na szczęście w marynarkach itp. nie musze chodzić. Mam kilka sweterków zapinanych na guziki i pod nie ubieram jakieś bluzki luźniejsze. I najlepiej, żeby sweterek był zapięty, bo jak rozepnę, to tylko za biurkiem mogę siedzieć;-)
Mam obawy czy jutro już ktoś czasem nie zauważy, bo przez te 4 dni wolnego jakoś mnie wybuliło bardziej;-)
O ciuchach ciążowych na razie nie myślę. W poprzednich ciążach kupowałam co najpotrzebniejsze ciążowe nowe czyli spodnie i kilka bluzek, część na allegronowe lub używane i jakoś to zleciało.
Mam obawy czy jutro już ktoś czasem nie zauważy, bo przez te 4 dni wolnego jakoś mnie wybuliło bardziej;-)
O ciuchach ciążowych na razie nie myślę. W poprzednich ciążach kupowałam co najpotrzebniejsze ciążowe nowe czyli spodnie i kilka bluzek, część na allegronowe lub używane i jakoś to zleciało.
Ostatnia edycja: