Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku
Super że się udało szybko zajśćJa miałam detektor w poprzedniej ciąży z racji poronienia wcześniejszego i dla mnie strzał w 10. Całą ciążę żyłam w strachu,bo poprzednią nosiłam 3 tygodnie
Ja to samo. W ogóle mówiłam,że więcej dzieci nie chce Siostra urodziła córkę i nagle do mnie dotarło,że ja też chcę jeszcze Synek kończy 31.12 4 latka. Uświadomiłam sobie,że za szybko czas leci i zaraz mi ucieknie z domu To była szybka decyzja.
dla mnie będzie to pierwszy bobasA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona
Dla mnieA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona
Mnie też nie bolą, już z 1,5 tygodniaDziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.
mnie raz bolą raz nie, w ciągu dnia tylko przy dotyku mocnym, a w nocy potrafią mocno boleć, takie ciągnięcie czuje jak się przebudzę.Dziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.
Uff widocznie tak może byćMnie też nie bolą, już z 1,5 tygodnia