reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Sosnowiczanka - ale się uśmiałam z twojego snu :-) ale w ciąży rzeczywiście się śnią takie bzdury.

MamUŚkaa88 - te wózki bardzo podobne są. Ja też będę żałowała, że zostawiam mój ukochany maxi cosi. Mąż chce go zostawić i jakbyśmy jechali na jakąś wyprawę do lasu to Nine do nosidełka na plecy a malutkie do maxi cosi :)

Małapralinka - zapomniałam pogratulować :) super wiadomość. Spokojnych 9 miesięcy.
Ja biore tego dupka 2 razy i też 2 razy luteine pod język. Piszecie, że po obu macie tak jak ja :( Za tydzień mam gina, jak wszystko będzie oki na usg to zapytam się czy możemy z czegoś zrezygnować. Plamiłam tylko 2 dni a od tygodnia spokój.

reklama
Czesc wam! Mam 19lat 7tydz I wypada mi termin na 28 czerwca ale to bylo mowiona na pierwszej wizycie a na drugiej ponoc poda inna date ktora będzie pewniejsza prawda?

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było a tu tyle popisane :eek:

u Nas ok jutro o 12 mam wizytę i dostanę L2 jupi :-D:-D:-D

a co tam u Was ?
ja o tabletkach nic nie wiem biorę tylko folik :sorry:

hej melduje sie dzis ja...

ja lykam dupka acidum folicum nospe i isoptin 3 razy dziennie i falvit 1 dziennie. mam nadzieje ze krwiak sie wchlonie. a ostatnio kolezanka opowiadala o sasiadce co miala miec krwiaka a wyszla ciaza blizniacza z tego... hmmmm....

ubrania ciazowe ostatnio wygralam na allegro na licytacji za 40 zl 8kg ubran moze nie wszystkie sie nadaja ale idzie wybrac na szczescie sa tam 3 pary spodni spodnica i fajna sukienka .. kilka bluzek tunik tez znajde do tego legginsy i mysle ze jako tako bede wygladac. z 1 ciazy tylko 2 pary spodni mimzostaly.

lece obiad robic w piatek kolejne usg... jak tak bede miec dalej wizyty co tydzien to zbankrutuje...

asiorrek dlatego ja chodze kase wyszukalalm tej gin sie troche ale zawsxe jak trzeba sie z nia umawiam na nfz wszyskie badania nawet prenatalne zlecila bo chcialam no i co wizyta usg i prywatny tel do niej tez mam☺

Ja chyba jednak od18 wezme te l4 bo ostatnio umieram ciagle kibel tule...
tylko powiedzcie bo u mnie mala firma wiec od 1mies zus placi dlugo sie czeka na pieniazki?czy tak raczej rowno tego samego co mies sa?

Nadrobie was wieczorem bo po pracy w koncu do dziadkow jade bo wczoraj to nawet w nocy mnie na wymioty zebralo..i lezalam caly dzien przed tv

Co do ubran ja to pewnie cos znajde w lupeksie a musze sie wybrac zeby cos upolowac dla Neli bo znow mi smigla do gory.

Patuska roznie to bywa. Mi sie narazie 2razy data potwierdzila.

Lolcia moja siostra tez ma i mi zawsze mowi ze dzieci przez to miec nie bd to jej mowie ze ma sie w cierpliwosc uzbroic i poprostu poznac organizm.

Nic ide cos moze w koncu zjem i nie zwroce

Wlasnie wsunelam lody :D mniam mniam :D czekam az mysza sie obudzi to poodkurzam i podlogi musze umyc bo cos sie lepia :x
Patuska witaj :) rozgosc sie :)
Myszkajaoasia to jutro zaciskam &&&&
Martyna to powiedz siostrze, ze ja z pcosem i z trzecim w ciazy :) niech sie nie doluje tylko zacznie obserwowac swoj organizm :) napewno sie doczeka czego jej z calego serducha zycze :)

Hej;)
Co do leków to ja mam dupka 2x2, kwas foliowy, chela magB6 mama, żelazo, acard, vitamincompositium B , same pyszności:p
Po ponad tygodniu przerwy znów wróciło delikatne plamienie:( niech ten I trymestr już minie!

Dziewczyny, czy w ciąży boli was głowa?

Dzieki za przywitanie :) widze ze polowa z was juz ma dzieci I pierwsza ciaze za soba... to moja pierwsza ciaza I jakos nie pewnie sie z tym czuje. Noe chce wsparcia od swojego chlopaka bo on tylko jedno lecz moze porady od kogos obcego nowego. Mam 19 lat moi znajomi roznie podchodza do tego no ale to moja decyzja. Jedni mowia ze za wczesnie ze to jeszcze nie czas. Wierze w siebie I wiem ze dam rade ale gorzej z moim chlopakiem hmm boje sie tego ze za rok czy dwa moze mu sie znudzic bycie rodzicem. Co o tym myslicie?

reklama
Truskawka mnie też czasmi boli głowa, z tego co wiem to od hormonów.

Patuska facetowi na każdym etapie może się znudzić bycie ojcem, nie martw się tym teraz. Trzeba myśleć pozytywnie :)

Do góry