reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Już nie mogłam :-D mój K mówi ja w szoku byłem ze nie puściłas wiachy :p nie chciałam żeby mnie do końca znienawidzily HIHIHIHI . tym miłym akcentem się żegnam jutro już niestety pracaaa i trzeba rano wstać, a i humor dziś średnio K zjebe dostał bo mu surówka nie smakowała eh....

reklama
Mimula witam i gratuluje:-)

Wspolczuje wam tych czlonkow rodzin ktorzy tak wypytuja kiedy dziecko itd u mnie rodzice czasem w zartach tylko pytali kiedy Igor bedzie mial rodzenstwo bo juz taki duzy i by sie przydalo ;)

Moje dziecie mowi ze ma za male łozko co oczywiscie nie jest prawda i dlatego musi zasypiac w naszym ;) maly cwaniaczek:-D

Ginger a myslalam ze tylko mojemu sie juz obrywa ;p

Jeszcze raz witam wszystkie mamuśki ;) pierwszą wizytę miałam 06.10 widoczne dwa pęcherzyki <3 kolejna 27.10 już nie mogę się doczekać :)

Witam i gratuluję podwójnego szczęścia:))

witam się z rana jako pierwsza.. nie wiem jak Wy dajecie radę wieczorami do 23 posiedzieć bo ja po 20 już zaciągam synka do spania i sama się kładę.. też jest małym wędrownikiem..ma swoje łóżko ale i tak śpi ze mną;/ nie wiem jak to dalej będzie..na dokładkę jeszcze mały ratlerek z nami tyle, że w nogach;d dziś u mnie paskudna pogoda co wiąże się z siedzeniem w domu..wczoraj większość dnia spędziłam z synkiem na powietrzu i zdecydowanie lepiej się wtedy czuję..dziś chyba oszaleję.

piszecie o wścibskich rodzinach;d u mnie zanim zaszłam w pierwszą ciąże tylko teściu dopytywał kiedy będzie wnuk..moi rodzice nie pytali bo mieli już kilka wnuków..u mojego męża w pracy koledzy ciągle jemu dokuczali bo miał już 28 lat i nic..aczkolwiek on chciał bardzo dziecko a ja studiowałam i nie było nawet mowy..skończyłam studia, w maju odstawiłam tabletki a w sylwestra stwierdziłam, że co nam szkodzi..próbujemy..akurat były płodne i mąż w domu ( jest kierowcą więc nie ma go codziennie)..23 stycznia w moje urodziny miałam najwspanialszy prezent w postaci testu z dwiema kreseczkami;))

Mimula gratuluję dwóch serduszek ;)
Malgos83 mi Antek nie daje szansy wcześniej iść spać, on chodzi ok 19.30 ale kaszel go budzi i jest płacz. Zresztą on nawet zdrowy nocy nie przesypial... a chcemy go przenieść do jego pokoju.
U nas rodzina dalszą dogadywala, a największa obraza była o to że późno powiedzieliśmy o ciąży(4 mies) bliscy zrozumieli ale ciotki itd już nie

Dzien dobry :) wlasnie koncze robic gofry, ktoras chetna?? :)
My na szczescie uniknelismy wszelkich pytan typu kiedydziecko bo mlodo sie hajtalismy a i instynkt mnie wczesnie kopnal :)
To ja juz przestane sie skarzyc na nocne pobudki dzieci :D moze sie i budza ale przynajmniej cala nocke spia w swoich lozkach :)

mamamm mój Dawid dopiero od jakiegoś miesiąca przesypia większą część nocy..wcześniej co jakieś 2 h się budził i wołał pić..pił jak smok..sikał w pampery a czasami przesikiwał i łożko było mokre..ja chodziłam nerwowa, nie wyspana.. aż moja mama powiedziała, żebym odstawiła nocne picie a on popłacze kilka nocy i się odzwyczai..zrobiłam tak mimo, że mam słabą wolę ale udało się..popłakal trzy noce i przeszło.

reklama
Do góry