reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hini nie poddawaj się. Wiem, że to bardzo boli, ale dasz sobie radę. Uściskaj Córeczkę, mi w takich chwilach to właśnie syn dawał dużo siły.

reklama
Hini tule mocno. Strasznie mi przykro, ze was spotkala taka tragedia i mam nadzieje, ze szybko uda sie wam ponownie.
Mississ oszczedzaj sie w takim razie i dbaj o siebie :)

Po miesięcznym podłamaniu wracam na forum jako - CZERWCÓWKA :)))
Witajcie dziewczyny, ja juz po testach ciążowych, ciągle pozytywnych i z dość spóźniającą się @ :))

Proszę mnie tam wpisać do listy :)
Missiiss bardzo się ciesze że Ci się udało - ale niespodzianka dla mnie - gratuluje z całego serducha:)))

Hini bardzo mi przykro - trzymaj się...

Zapomniałam - termin OF wyznaczył mi na 7 czerwca ale to z pewnoscia jeszcze się może zmienić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Archea
Kope lat :-D:-D fajnie ze jestes haha :-) wpisze cie dzis albo jutro jak malz sie tabletem podzieli :-) ale super grayulacje :-) jak sie czujesz e ogole?:-)

Smile
A mierzysz tempke ? Albo poprostu idz na bete :-)&&&&&& :-)

Do góry