reklama
Smile dziekuje w imieniu synka nie wiem kiedy te 4 latka uciekly ja juz bylam u gina ale z emocji fotki nie wzielam a on jakos sam nie zaproponowal no nic kiedys dostane inna u nas starszego pytalam czy chcialby nowego dzidziusia i ze pewnie pomyslimy o takim tez wiecej nie mowie bo to gadula buziaki dla corci
Smile no wreszcie gratulacje
Smile no wreszcie gratulacje
A moje metody na nie wzbudzanie podejrzeń że jestem w ciąży są następujące: na imprezy jeżdzę autem, a wiadomo kierowcy nie piją, na urodzinach dzieci nie piję, bo to urodziny dziecka a nie impreza dorosłych, palenie rzuciłam w pierwszym dniu jesienie (zresztą palę okazjonalnie), a słaba kawa jeszcze nikomu nie zaszkodziła - więc na to czasem sobie pozwalam, choć ja z reguły kawy nie pijam. Po 12 tyg. zamierzamy wszystkim powiedzieć, również w pracy.
MamaAnia dziekuje ja musialam sie bardzo w role czuc ale poprostu nie chce narazie nic mowiec bo tesciowa zaraz rozniesie wiesci
Inzagata kierowca byc nie moglam bo akurat do nas przyszli a u nas sie nie dzieli ze jak dziecinne urodziny to dorosli nie pija
Ja musze mlodszego uspic bo juz biedula
Inzagata kierowca byc nie moglam bo akurat do nas przyszli a u nas sie nie dzieli ze jak dziecinne urodziny to dorosli nie pija
Ja musze mlodszego uspic bo juz biedula
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Mamaanni
W "edytuj swoja sygnature " jak wejdziesz na swoj profil to po lewej bedzie :-)
Moj Jasko tez w tym roku 4 konczy :-) musze jakis tort mu wymyslec :-) byl juz mc quin na 2 roczek. Na 3 bruno ze stacyjkowaa teraz hmmm
W "edytuj swoja sygnature " jak wejdziesz na swoj profil to po lewej bedzie :-)
Moj Jasko tez w tym roku 4 konczy :-) musze jakis tort mu wymyslec :-) byl juz mc quin na 2 roczek. Na 3 bruno ze stacyjkowaa teraz hmmm
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia... To po prostu nie ten czas, ale będziemy próbować dalej, nie podłamuję się (chyba tylko dzięki mojemu facetowi), ale staram się uspokoić myśli i wiem, że będzie dobrze
hini ja myślę,że tak musiało być..natura sama za nas decyduje. Odpocznij od myśli i zobaczysz, że następnym razem się uda trzymam kciuki i życzę powodzenia:*
Dziewczyny jakis zly dzien dzisiaj... ja dostalam plamien takiego kolory jak kawa z odrobiną mleka i zemdlalam :/ nie wiem co jest. Mam nadzieje ze wsystko ok. Jutro sie okaże...
i jak dziś? lepiej?
Dziewczyny z gory przepraszam ze tylko o sobie aleee zobaczylam dwie kreseczki :-)
Troche blada ale widoczna i tak sie ciesze ze ahhhhh.
Az nie moge uwierzyc )
gratuluję super, że się doczekałaś
inzagata ja w pierwszej ciąży czekałam do 12 tygodnia aż powiedziałam o ciąży a tym razem nie mogłam się powstrzymać i moje przyjaciółki już też wiedzą
Ja chyba już miewam zmienne nastroje;/ od wczoraj chodzę jakaś struta, smutna i chce mi się płakać z byle powodu.
Co do 4 latków też mam takiego szkraba w domu skończył 4 latka we wrześniu.
Weekend zapowiada się mi i synkowi w samotności bo mąż pojechał w trasę ale jutro żeby nie siedzieć w domu zabieram mamę i synka i jedziemy w gości do Szczecina.
miłego dnia*
martucha020290
Fanka BB :)
Lolcia wszystkiego naj dla synka moj w lutym bedzie mial juz 5
smile gratuluje
Mississ u nas na 3. Byl spiderman na 2. prostokątny na jednym pietrze tory i tomek na drugim napis i świnka peppa, dinozaur barney czy jak mu tam i bob budowniczy wszystko sama kleiłam
Malgos bylam u gina. Dala mi duphaston i mam lezec. Fasolka mniejsza niz powinna byc bo ma 0.75cm i wychodzi 4w5d a z moich obliczen wychodzi 5w4d a z OM jeszcze lepiej bo 8w :-\
smile gratuluje
Mississ u nas na 3. Byl spiderman na 2. prostokątny na jednym pietrze tory i tomek na drugim napis i świnka peppa, dinozaur barney czy jak mu tam i bob budowniczy wszystko sama kleiłam
Malgos bylam u gina. Dala mi duphaston i mam lezec. Fasolka mniejsza niz powinna byc bo ma 0.75cm i wychodzi 4w5d a z moich obliczen wychodzi 5w4d a z OM jeszcze lepiej bo 8w :-\
reklama
martucha020290
Fanka BB :)