reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Nie ma za co :)) jak są dwie kreseczki to nic innego się nie liczy :-):-)
GRATULACJE Smile !! :-):-) nic tylko sie trzeba cieszyć :))
Jeśli masz taką ochote to możesz podesłać Nam zdjęcie :)

reklama
Smile dziekuje w imieniu synka :) nie wiem kiedy te 4 latka uciekly :) ja juz bylam u gina ale z emocji fotki nie wzielam a on jakos sam nie zaproponowal :( no nic kiedys dostane inna :D u nas starszego pytalam czy chcialby nowego dzidziusia i ze pewnie pomyslimy o takim :D tez wiecej nie mowie bo to gadula :) buziaki dla corci :)
Smile no wreszcie :) gratulacje :)

smile gratuluję, ja również jestem mamą 4 latka tylko z września, synek bardzo chce mieć rodzeństwo ale my czekamy z poinformowaniem do tak do 12 tyg. jak ten najgorszy dla mnie okres minie.

A moje metody na nie wzbudzanie podejrzeń że jestem w ciąży są następujące: na imprezy jeżdzę autem, a wiadomo kierowcy nie piją, na urodzinach dzieci nie piję, bo to urodziny dziecka a nie impreza dorosłych, palenie rzuciłam w pierwszym dniu jesienie (zresztą palę okazjonalnie), a słaba kawa jeszcze nikomu nie zaszkodziła - więc na to czasem sobie pozwalam, choć ja z reguły kawy nie pijam. Po 12 tyg. zamierzamy wszystkim powiedzieć, również w pracy.

MamaAnia dziekuje :) ja musialam sie bardzo w role czuc ale poprostu nie chce narazie nic mowiec bo tesciowa zaraz rozniesie wiesci :D
Inzagata kierowca byc nie moglam bo akurat do nas przyszli a u nas sie nie dzieli ze jak dziecinne urodziny to dorosli nie pija :D
Ja musze mlodszego uspic bo juz biedula :)

Mamaanni
W "edytuj swoja sygnature " jak wejdziesz na swoj profil to po lewej bedzie :-)

Moj Jasko tez w tym roku 4 konczy :-) musze jakis tort mu wymyslec :-) byl juz mc quin na 2 roczek. Na 3 bruno ze stacyjkowaa terazo_O hmmm

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia... To po prostu nie ten czas, ale będziemy próbować dalej, nie podłamuję się (chyba tylko dzięki mojemu facetowi), ale staram się uspokoić myśli i wiem, że będzie dobrze :)

hini ja myślę,że tak musiało być..natura sama za nas decyduje. Odpocznij od myśli i zobaczysz, że następnym razem się uda;) trzymam kciuki i życzę powodzenia:*

Dziewczyny jakis zly dzien dzisiaj... ja dostalam plamien takiego kolory jak kawa z odrobiną mleka i zemdlalam :/ nie wiem co jest. Mam nadzieje ze wsystko ok. Jutro sie okaże... :(

i jak dziś? lepiej?
Dziewczyny z gory przepraszam ze tylko o sobie aleee zobaczylam dwie kreseczki :-)
Troche blada ale widoczna i tak sie ciesze ze ahhhhh.
Az nie moge uwierzyc ;))

gratuluję:) super, że się doczekałaś:)

inzagata ja w pierwszej ciąży czekałam do 12 tygodnia aż powiedziałam o ciąży a tym razem nie mogłam się powstrzymać i moje przyjaciółki już też wiedzą:)

Ja chyba już miewam zmienne nastroje;/ od wczoraj chodzę jakaś struta, smutna i chce mi się płakać z byle powodu.
Co do 4 latków też mam takiego szkraba w domu:) skończył 4 latka we wrześniu.
Weekend zapowiada się mi i synkowi w samotności bo mąż pojechał w trasę ale jutro żeby nie siedzieć w domu zabieram mamę i synka i jedziemy w gości do Szczecina.
miłego dnia*

missiiss w tym roku mały miał tort z Angry Birds i był zachwycony, ale on akurat jest na etapie tej gry więc miał mega niespodziankę.

Lolcia wszystkiego naj dla synka ;) moj w lutym bedzie mial juz 5 ;)

smile gratuluje ;)
Mississ u nas na 3. Byl spiderman :p na 2. prostokątny na jednym pietrze tory i tomek na drugim napis i świnka peppa, dinozaur barney czy jak mu tam i bob budowniczy :p wszystko sama kleiłam :D
Malgos bylam u gina. Dala mi duphaston i mam lezec. Fasolka mniejsza niz powinna byc bo ma 0.75cm i wychodzi 4w5d a z moich obliczen wychodzi 5w4d a z OM jeszcze lepiej bo 8w :-\

reklama
A to fasolcia :p

Załączniki

• 1412431727711.jpg
    1412431727711.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
Do góry