reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia... To po prostu nie ten czas, ale będziemy próbować dalej, nie podłamuję się (chyba tylko dzięki mojemu facetowi), ale staram się uspokoić myśli i wiem, że będzie dobrze :)

reklama
Dziewczyny jakis zly dzien dzisiaj... ja dostalam plamien takiego kolory jak kawa z odrobiną mleka i zemdlalam :/ nie wiem co jest. Mam nadzieje ze wsystko ok. Jutro sie okaże... :(

Niestety dziewczyny na bete nie moge pojsc bo w uk nie robia niestety. Pozostaje mi chyba czekac tylko. Robie testy co kilka dni z wielka nadzieja.

Martucha zdarzaja sie plamienia ale trzymam kciuki zeby szybko przeszly
Hani super ze masz wsparcie to bardzo wazne.

O zachciankach na razie nic nie mowie bo nie wiem czy to zachcianki ciazowe czy takie tylko chwilowe:-)

Missiiss tak tak, dobrze mi to zrobiło bo za bardzo już fiksowałam w sierpniu mimo że to był 1 cykl, a tak teraz nawet nie myślałam o tym i się udało :)
Czuje się ogólnie dobrze - właściwie to nic specjalnego nie czuje, ale to się zgadza - tak jak w poprzedniej ciąży :)
A u Ciebie? Jak samopoczucie Kochana :)?

Martucha trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze &&&&
MamaAnia zachcianek u mnie narazie brak - ale moze to i dobrze bo ustabilizuje sobie swoją codzienna diete i jakoś postaram się ją teraz wzbogacić - oby nic takiego jak mówisz mnie nie chyciło :))

Dzien dobry :) mysmy juz wstali :) moje robaki ostatnio sie lituja nad mama i daja pospac do 7 :D chyba czuja ze mama najechtniej przespalaby caly dzien :)
Smile jak sytuacja na froncie? Jakis tescik szykujesz?? :) zaciskam &&&
Archea witam i gratuluje :) spokojnej ciazy zycze :)
Martucha czekamy na pozytywne wiadomosci :)
My wczoraj mielismy niespodziewanych gosci urodzinowych a ze u nas o ciazy nie wie nikt to dostalo mi sie winko :D udawalam ze probuje po czym stwierdzilam, ze mi nie smakuje :D jak ja sie dzisiaj lub jutro wymigam :D

Lolcia dziękuję :)) Kto ma te urodzinki, Ty :)?
oj tak powiem Ci ze tez sie obawiam tych sytuacji zeby nikt przed wczesnie sie nie potrzebnie nie domyslil - z tym alkoholem tez tak myslalam udawac "że niby", ale mysle ze długo na tym nie pociągne :)

Dzisiaj mnie ładna bezsenna noc dopadła - od 3 nie śpie i za nic nie mogłam zasnac, co najgorsze dalej spac mi sie nie chce, tylko zebym w srodku dnia nie zaliczyła oparcia o cos miękkiego bo wiem i jak mój M. twierdzi że czasami myśli że wystarczy jakaś podpurka a jeśli mi się zachciewa spać to nie ma przebacz i w pół minuty mnie już nie ma na tym świecie - czasami myślałam że poudawam dla smiechu ze zasnelam i co? ... i momentalnie zasypialam..... :dry:

Archea moj starszy synek dzisiaj 4 urodzinki ma :)
Ze spaniem doskonale cie rozumie bo sama chodze spiaca ale nie mam jak sie kimnac bo dzieci nie dadza :D u was tez nikt jeszcze nie wie o kolejnym dzieciatku??
Kucze nie wiem dlaczego nie widac moich suwaczkow?? Sciagnelam sobie wlasnie appa na tableta i dalej nic :(

Ostatnia edycja:
Córeczka tez nie daje - jednak jak gdzies jestesmy czy nawet wieczorami jak juz malutka pójdzie spać to oj bardzo ciezko mi wytrzymac :)
Mamy dzieciaczki w tym samym wieku - to STO LAT dla Solenizanta :)) !!!! :-):-) Co by mu się wszystkie marzenia spełniły :))
U Nas nikt jeszcze nie wie, czekamy do badania zeby tak razniej było ze zdjęciem do rozmowy podejsc, a wszystko wtedy ładnie czarno na białym :)
Nawet córeczka nie wie, bo niestety jak to dzieci w tym wieku ma bardzo długi język, ale cały czas czeka na tzw. "braciszka" bo wie ze w toku :)

reklama
Dziewczyny z gory przepraszam ze tylko o sobie aleee zobaczylam dwie kreseczki :-)
Troche blada ale widoczna i tak sie ciesze ze ahhhhh.
Az nie moge uwierzyc ;))

Do góry