reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy :) jeśli pozwolicie dołączę się do Waszej grupy, dzisiaj zrobiliśmy z mężem test i wyszły 2 kreski, z moich obliczeń wynika że termin porodu przypada na 10 czerwca. To moje pierwsze forum więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy :) Pozdrawiam

witaj:)
I tak bede ale czerwiec mi sie bardziej podoba :-) w sensie miesiaca :-) ostatnio mialam termin na grudzien wiec teraz czerwiec :-D roznie mi wychodzi :-) jak wpisuje z terminu om to 1 czerwca wychodzi bo ja mam rozne cykle od 30 do 90 dni i nawet 8;9 muesiecy wiec wiesz ;-)

mi też termin wypada na 31 maj - 1 czerwiec zależy od kalkulatora i jak obliczam to 6 tydzień ciąży więc znając życie zostanę majówką zwłaszcza, że synka urodziłam 10 dni przed terminem. U nas wyglądało to tak, że zaraz po okresie jak tylko minęły 4 dni niepłodne na pierwszy płodny strzelaliśmy w dzidziusia;d dokładnie 3 września.

Witam wszystkie przyszłe mamy :) jeśli pozwolicie dołączę się do Waszej grupy, dzisiaj zrobiliśmy z mężem test i wyszły 2 kreski, z moich obliczeń wynika że termin porodu przypada na 10 czerwca. To moje pierwsze forum więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy :) Pozdrawiam

I tak bede ale czerwiec mi sie bardziej podoba :-) w sensie miesiaca :-) ostatnio mialam termin na grudzien wiec teraz czerwiec :-D roznie mi wychodzi :-) jak wpisuje z terminu om to 1 czerwca wychodzi bo ja mam rozne cykle od 30 do 90 dni i nawet 8;9 muesiecy wiec wiesz ;-)

Malutkans
A ty na kiedy termin bo mialam cie wpisac :-) wydawalo mi sie ze juz to robilam ale jestem jakas roztargniona hehe :-)

witaj:)

mi też termin wypada na 31 maj - 1 czerwiec zależy od kalkulatora i jak obliczam to 6 tydzień ciąży więc znając życie zostanę majówką zwłaszcza, że synka urodziłam 10 dni przed terminem. U nas wyglądało to tak, że zaraz po okresie jak tylko minęły 4 dni niepłodne na pierwszy płodny strzelaliśmy w dzidziusia;d dokładnie 3 września.

edit. ja już po wizycie u ginekologa, zrobił mi usg dopochwowe i wykazało,że jest pęcherzyk 9,2mm, 5tydzien5dzien ciąży i termin wg tego usg 30 maj. Wszystko w porządku:)) jestem happy:)

Witam, nowe czerwcówki również, ja wizytę mam we wtorek ale już się nie mogę doczekać, u mnie objawy raz są raz ich nie ma ale wolę jak są bo wtedy czuję się spokojniejsza, ja również po cc, ale brzuch tylko czasem zakuje, od kilku dni ogarnia mnie straszne zmęczenie, a w nocy ciągle się budzę bo mam okropne sny.

Malgos no to super :-) wpisac cie na 1.06 czy idziesz na majowki?;-)
zostaję z Wami:)

Witam, nowe czerwcówki również, ja wizytę mam we wtorek ale już się nie mogę doczekać, u mnie objawy raz są raz ich nie ma ale wolę jak są bo wtedy czuję się spokojniejsza, ja również po cc, ale brzuch tylko czasem zakuje, od kilku dni ogarnia mnie straszne zmęczenie, a w nocy ciągle się budzę bo mam okropne sny.

ja przed wizytą miałam mega stresa ale już jestem spokojna:) dziś miałam mdłości i odrzuca mnie od niektórych potraw;/

Malgos super gratulacje... ;)
Dziewczyny ja mam w sobote na 11.30 zwolnilo sie miejsce i mnie wcisneli :D

dzięki:) super, że wcześniej będziesz miała wizytę;)

reklama
Do góry