my przelozylismy date z 13 na 6 .09 zamwzgledu ze chestnemu nie pasowalo. tym razem do roli chestnych jakos niemprzywiazywalismy wielkiej wagi.. moze dlatego ze wzielismyntych ktorzy odpadli przy pierwszym.. wiesz co do roli chrzestnych to zalezy jak ktona to patrzy.. wedlug mnie powinni oni poswiecac czas dziecku i sie nim interesowac... przynajmniej ja staram sie taka byc dla moich cherzesniakow. np. zaluje ze matka chrzestna teosia jest szwagierka bo jak przyjezdza to jeszcze ani razu sie nim nie zajmowala.. zeby wziela go gdzies na spacer albo pobawila sie z nim.. czasem troche powyglupia sie i tyle. nie raz jak bylam teraz w ciazy widziala ze jestem zajeta przy remoncie i nie mam czasu dla teosia to sama siedziala kawke pila albo na kompie grala a teos sie po mnie wieszal.. no niestety nie moge na nia nigdy liczyc... teraz szwagierka z niemiec chciala byc chrzestna ale mielismy juz wybrana i poprosilismy juz moja siostre. z reszta nie chcialam brac nikogo z rodziny z niemiec bo by mala ich wogole na oczy nie widziala.. przyjezdzaja raz na ruski rok i tyle..
ja mam suknie w rozmiarze 62.. pamietam ze dla teosia tez ten garniturek mialam na 62.. 68 to przynajmniej dla mojej malej za duzo mimo ze ostatnio jak ja mierzyli w osrodku zdrowia przed,szczepieniem to miala juz 66 cm dlugosci..
ja mam suknie w rozmiarze 62.. pamietam ze dla teosia tez ten garniturek mialam na 62.. 68 to przynajmniej dla mojej malej za duzo mimo ze ostatnio jak ja mierzyli w osrodku zdrowia przed,szczepieniem to miala juz 66 cm dlugosci..