reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Inzagata powiem Ci ze odstawiłam nakładki,brodawki jeszcze trochę bolą,ale stwierdzialam ze sie przemęczę i jest lepiej.
Pierwszy moment jak łapie pierś to boli,ale potem juz jakoś idzie :)
Smaruje maltanem,staram sie wietrzyć,ale bywa rożnie bo często kapie mi mleko z piersi i muszę założyć stanik ;)
Cieszę sie ze udało Ci sie zaleczyć brodawki :)

reklama
Dziewczyny trzymamy kciuki za rozpakowanie w ostatnich dniach czerwca!!;)

U nas zoltaczka bez zmian- poziom 13.7 ;( nie kwalifikuje sie cale szczescie do naswietlan ale prawdopodobnie jest to zoltaczka od karmienia piersia i bedziemy z nia walczyc jeszcze kilka tygodni.Ech...
Do tego nyslalam ze mamy kolki a to nie kolki tylko odparzenie pupy i to dosc mocne ;( pieluszka zmieniana co 2 godz a i tak przyplatalo sie jakies dziadostwo.Tormentiol nalozylismy,zobaczymy co z tego bedzie ;( poki co kazda kupka to mega placz i rozpacz ogromna i matki i syna ;(

nunka a przewietrz mu pupe.. czasem to najlepiej pomaga i stara maka ziemniaczana... pamietam ze moj mlody tez mial kiedys takie mega odparzenie jak zostal z dziadkami pod opieka i normalnie drugiego dnia po mace o niebo lepiej.... no i u mnie tylko sudocrem. linomag go odparzal.. z reszta nic innego nie stosowalam bo po sudocremie bylo zawsze ok...

No wlasnie to dziecko jest jakies dziwne bo nie lubi bez pieluszki lezec ;p ale sprobujemy dzisiaj po kapieli chwile go potrzymac na macie zeby sobie polezal z golym tyleczkiem ;)
Wlasnie mama mi mowila o tej mace ale zapomnialam kupic,jutro nabede ;) dzieki!
oby przeszlo bo szkoda mi go jak sie tak wygina i prezy.Jeszcze zatwardzen jakichs dostanie bo mu sie bedzie zle kupa kojarzyla

Widze kochane ze Wy jeszCze w dwupaku. Rozumiem was dokladnie tymi pytaniami, mnie to krew zalewala..

Maz dzis wyjechal na 4 dni I zostalysmy same slobiane wdowy. Niby 4 dni a tak trudno I nudno bez meza :) we swoje jest Weselej :)

W domu walczymy z zoltaczka mam nadzieje ze we wtorek na kontroli lekarka powie ze wszystko dobrze. Dodalam Mai dwa razy w Ciagu dnia mleko mm aby Wiecej sie wyprozniala i mam nadzieje ze spadnie do Konca ta zoltaczka.

Pozatym jest pieknie :) Maja budzi sie co 2 Godz w nocy ale nie ma tragedii, mam nadzieje ze po 2 miesiacach bede to Samo uwazala :)

Pozdrowienia od nas buziaki mamuski ImageUploadedByForum BabyBoom1435424808.272082.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435424808.272082.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435424808.272082.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 76
a sprobuj ja przepoic woda.. niech wiecej siku robi.. ja mojego tak z zoltaczki w jeden dzien wyleczylam...bilubiryna musi sie z nerek wyplukac to mi w szpitalu wlasnie wode polecily..

nunka ja też bym wietrzyła pupę i zastosowała sudocrem. Mąkę ziemniaczaną używałam na szyjkę jak zaparzały się fałdki ;-)

Ja dzisiaj najadłam się strasznie na grillu. Nie mam skurczy zbyt często a i chyba odchodzi mi czop bo taka galaretka dzisiaj wypadła ale bez krwi , taka żółtawo - biała.
Humor mam smętny strasznie , taki , że wszystko bez sensu jest.

reklama
Do góry