reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Sny erotyczne miałam prawie przez cała ciąże. W ostatnich dwoch miesiącach dopiero sie uspokoiło ... Ale faktycznie były gorące hehe
Dzis za to śniło mi sie ze wody mi odeszły a na piersiach i brzuchu wszędzie miałam mleko, obudziłam sie i sprawdzałam czy to prawda, tak realistyczny był ten sen !!

reklama
Nunka oczywiscie sny erotyczne bywaja bo u mnie wstrzemiezliwosc byla of 20tyg wiec chce sie bardzo :) ale maz nie ugiety nie chce nic corce zrobic. Powiedzial ze po ;) oddamy corcie na tydzien do dziadkow I zaszyjemy sie w domu Sami hehe :)

Chyba sie wczoraj sie napracowal Badz cos sie zaczyna bo Krzyz bardzo boli i ciezko sie chodzi jakbym miala cos pod nogami .

Milego Dnia Kobitki :)

Ja dalej w dwupaku i od wczoraj przeterminowana... Już myślałam wieczorem, że coś się zaczyna bo mała zaczęła się strasznie prężyć i napierać na krocze wieczorem ale to były złudne nadzieje. Po około 2 godzinach wszystko się uspokoiło. Całą noc spałam jak zabita i dziś od rana też wszystko jest zwyczajnie.... Strasznie to już wkurzające :wściekła/y:
Takie sny to też miałam i u mnie to w ogóle cała ochota się najbardziej wzmogła w 3 trymestrze :-) Tyle, że mój mąż też odmawia teraz seksu tak jak u ciebie Koronkaa bo nie chce nic nam zrobić. To irracjonalne, ale tak się zapiera że nie idzie mu przetłumaczyć :-)

No ja tez mam wstrzemiezliwosc zarzadzona przez mojego M bo tez sie boi...ale juz mu zapowiedzialam ze jak bede pracowac nad przyspieszeniem porodu od poniedzialku to biore go na spiocha ;p

Mamagata mam to samo!gdyby nie to ze szybko uciekam do domu gdzie jest chlodni to musialabym po 20 minutach na dworzu przebrac sie w suche ubranie!!juz mnie to tak irytuje ze nie wiem...nie dosc ze ciezko sie oddycha przez upal i przez ucisk na przepone to jeszcze to pocenie sie,puchnace nogi...dzisiaj nawet buchnelam na Dziadka bo mnie opierdzielil ze jechalam tyle km samochodem,ze to nieodpowiedzialne itd.i powiedzialam,ze nigdy w ciazynie byl to niech sie nie wtraca - kazdy tylko "wujek dobra rada" tak jakbym specjalnie chciala urodzic kaleke albo chciala zrobic mu krzywde noz kur... I nawet juz nie zwalam na hormony ciazowe,po prostu na glupote rozmowcow ;p

Dzięki dziewczyny! Tez uwazam ze moje dziecko jest prześliczne ;)
Trzymam kciuki za te z Was,które czekają na poród! Oby poszło szybko i sprawnie!
Macie racje,te upały sa okropne..Jakbym miała byc jeszcze w ciazy teraz to chyba by mi stopy eksplodowały..
Czoperka wydaje mi sie ze aktywność Adasia jest duża jak na 2 tygodnie. Ale mogę sie nie znać. Moja mała ma 10 dni i przesypia właściwie cały dzień i większość nocy,z przerwami na przewijanie i jedzenie.
My dzisiaj byliśmy na spacerze z mała,takim krótkim 15 min ale zawsze to juz spacer :)
Pozdrawiam.

reklama
no dziewczyny pedze wam powiedziec ze moj czop sluzowy wlasnie odszedl.. przy sniadaniu mnie tak zakulo mocno ide teraz do kibelka a tam odchodzi czopek... :) wiec moze dzis moze jutro moze w przyszlym tygodniu :) a jutro to ja mam wizyte u gina. :)

Ostatnia edycja:
Do góry