reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Smile no ja przecież pilam dwa razy ;-) raz tylko lyzeczke i nic za drugim razem 3 te miarki co sa dołączone i oprócz porządnego przeczyszczenia ani pół skurczu:p
Na mnie to pewnie nawet oxy nie zadziała :-D

Dziennie z Rafalem do tego uparciucha gadamy ale ma nas gdzies.

reklama
kasia8437,asiorreek jak milo jest z kims pogadac:) Mnie od tygodnia wali w dekiel i nic tylko czytam i czytam o porodach, ogladam youtube, podpytuje inne kolezanki:) Moja pani polozna stwierdzila ze do porodu juz blisko (mieszkam w Uk) ale jakos trudno mi jej uwierzyc bo poza sporadycznymi skurczami wieczornymi i wieksza wydzielina ala czop( ale czy to czop????) nic na to nie wskazuje. Chate juz wysprzatalam( dywany), moze trzeba pomyslec nad oknami;) Mam nadzieje ze niedlugo bedziemy juz wszystkie po bo juz nie wiem co ze soba zrobic;)

E tam ja miałam przy pierwszym porodzie oxy i nie wyobrażam sobie żeby teraz nie dostać jej. Prosić będę żeby mi ją dali:)

Podwozie mi sprawdzi i ktg. Jeśli coś już bedzie sie działo to mi rozkreci poród po prostu bo ja jedna noga też już przecież po terminie jeśli bierzemy pod uwagę termin om.

Ja nie miałam oxy tylko slyszalam ze bole mocniejsze a ja sobie nie wyobrażam ze to moze bardziej boleć :-D
Mi w nd niech przebijaja pecherz i heja:-D

Kurde mlody tak swiruje w brzuchu ze lzy w oczach a gwiazdki przed, nosz zero litości dla matki...

katie robisz jedna z najgorszych chyba rzeczy. nie ogladaj tych glupot... tylko sie stresujesz.. jesli to taki glutek troche podbarwiony krwia moze byc to czop.. spokojnie.. czasem wygibasy nic nie daja..mi czop w 1 ciazy odszedl dopiero po 2 kroplowce..

kasia skurcze mocniejsze ale za to jak szybko porod idzie.. ja podobnie jak smile teraz bede prosic o kroplowke. nie wyobrazam sobie bez.. rachu ciachu i gotowe. a nie lez i sie modl o kazdy centymetr rozwarcia.. przez okno mozna wyskoczyc..

Asiorek mi rozwarcie z 3cm z którymi chodzilam dwa tyg do 7cm skoczylo po czopku a potem tez szybko takze tragedii nie bylo ale skoro tak chwalicie to tez wyblagam;-)

Kasia no jak po samym czopku do 7 cm poszło to się nie dziwię ze oxy ci odpuscili.

Ja się nawet na takie cuda nie nastawiam chociaż marzę zeby szybko poszło.

reklama
Ale Was choć ruszyło ! Ja miałam 3 razy kroplówki i 3 razy zastrzyki no i maszaz szyjki to dało mi jedynie to ze czop poszedł i z zerowego rozwarcia zrobiło sie 3 cm !

Takze wy macie nadzieje ze was ruszy :p! A mnie ni hu hu jak samo nie pójdzie to oksy nie pomoze

Do góry