reklama
koronkaa
Fanka BB :)
U mnie dzis Po sniadaniu rozpoczely sie skurcze. Pierwszy skurcz bardzo mocny ale Leze I staram sie zmieniac pozycje I Przychodzi. Zobaczymy jam sie Akcja roZkreci czy to tylko trening macicy wiec do uslyszenia
Ja wczoraj mojemu M zakazalam pic piwo na grillu - jestesmy 200 km od szpitala,a "jakby co" bylby problem z dojazdem + nie daj Boze pozniej problemy na porodowce.Ale nic sie nie dzialo i nie dzieje ;( nadal cisza...
Kuuuurde,nie wiem czy ja jakas ulomna jestem czy co ale nie wiem jak rozpoznac skurcze ;/ a moze ich nie mam wcale?niby czasami czuje jakies takie hhmmm dretwienie w jednym miejscu ktore niezauwazenie w ogole przechodzi ale czy to skurcz to wcale nie daje sobie reki obciac ;(
Co wizyta w toalecie wyczekuje tez odejscia czopu ale widze ze mojemu malemu sie nie spieszy (oprocz serwowania mi notorycznego bolu miesiaczkowego i ucisku glowki na szyjke...).Wykonczy mnie ta ciaza...
Kuuuurde,nie wiem czy ja jakas ulomna jestem czy co ale nie wiem jak rozpoznac skurcze ;/ a moze ich nie mam wcale?niby czasami czuje jakies takie hhmmm dretwienie w jednym miejscu ktore niezauwazenie w ogole przechodzi ale czy to skurcz to wcale nie daje sobie reki obciac ;(
Co wizyta w toalecie wyczekuje tez odejscia czopu ale widze ze mojemu malemu sie nie spieszy (oprocz serwowania mi notorycznego bolu miesiaczkowego i ucisku glowki na szyjke...).Wykonczy mnie ta ciaza...
Marcysiaaa
U mnie w nocy były skurcze tak co godzine. Od rana coraz częstsze. Teraz co jakieś 15 minut , żaden czop nie odszedł , wiec leżę na kanapie i zastanawiam się czy to już, czy te skurcze przejdą a może potrzeba sporo czasu żeby częstotliwość się zmniejszyła. Powiem szczerze ze są nawet bolesne :/ .....
Oj, czuję się tak jak wy... Już mam dość, wszystko mnie boli, do toalety co chwilę biegam.. Czasem mnie złapie skurcz jakiś,ale ..lewe toto coś jest... Wczoraj mnie kuła szyjka trochę. Też wypatruję czopa ,ale nic.
marcysiaa coś mi się wydaje,że to chyba już.. jak takie regularne. Trzymam kciuki.;-)
koronkaa jak wyżej :-)
asiorrek heh zazdroszczę,przynajmniej coś ruszyło. Oby już niedługo do akcji właściwej.
Ja mam wizytę u ginki dopiero w czwartek,chyba ch....do głowy dostanę za przeproszeniem...
marcysiaa coś mi się wydaje,że to chyba już.. jak takie regularne. Trzymam kciuki.;-)
koronkaa jak wyżej :-)
asiorrek heh zazdroszczę,przynajmniej coś ruszyło. Oby już niedługo do akcji właściwej.
Ja mam wizytę u ginki dopiero w czwartek,chyba ch....do głowy dostanę za przeproszeniem...
Martiii
Zaciekawiona BB
Oj Dziewczyny, ale wam zazdroszczę,.. U mnie już 2 dni po terminie i dalej zupełnie nic. Ani skurczy ani czopa ani nic... Oby chociaż u was się rozkręciło na dobre!
Marcysia - też mi się wydaje, że jak takie regularne skurcze to to już. Trzymam kciuki :-)
Asioreekk - jak już czopek wyszedł to przynajmniej wiesz że akcja się rozkręca. Oby tak dalej :-)
Koronkaa - trzymaj się ciepło :-)
Marcysia - też mi się wydaje, że jak takie regularne skurcze to to już. Trzymam kciuki :-)
Asioreekk - jak już czopek wyszedł to przynajmniej wiesz że akcja się rozkręca. Oby tak dalej :-)
Koronkaa - trzymaj się ciepło :-)
reklama
koronkaa
U mnie tez sie uspokoilo, byly slant I regularne co 10 min a Teraz co godzine wiec jeszcze nie ten moment na narazie Leze I odpoczywam a u was jak ?