reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ha ha ha o kałuży nie słyszałam :D
Łańcuszka też nie można ani wisiorkA.
Paska żadnego.
Nie można straszyć mamy bo dziecko będzie miało myszkę.
Na chorych ludzi też nie wolno patrzeć najlepiej na swoje dłonie wtedy będzie dziecko piękne.
Od klientki słyszałam że pedicure nie można :D
Już sobie wyobrażam swoje stopy po 9miesiącach :DJak v dzikich ludzi.
Reszty głupot nie pamiętam :p

reklama
Wow co za stek bzdur!!! A słyszałyście o tym żeby nie trzymać wózka w domu przed narodzinami dziecka bo to pecha przynosi i dziecko sie chore urodzi? Masakra !!

Hahaha masakra z tymi zabobonami też je słyszałam. Ja włosy farbuję normalnie .
U nas dzisiaj szaro i buro. Pogoda do dupy:wściekła/y: Znowu nudy w domu no , aż coś się robi. Poukładam chyba dzisiaj ubranka młodemu bo co innego robić?

Haha o kurcze. To biedne moje dziecko nie dość że będzie oplątane pępowiną bo matka ciągle zawija szyję to jeszcze urodzi się z zezem, myszką i brzydkie.
Dobrze że chociaż wózka w domu nie mam :-D:-D.

U nas też szaro buro. Jestem półprzytomna bo w nocy oglądaliśmy wyciekłe do internetów nowe odcinki Gry o Tron, padłam koło 3 a młoda budzi się o 8 i drze że głodna więc zwlec się z łóżka muszę. A mężu nadal śpi w najlepsze... Ale to się skończy jak młodsze się urodzi, oj skończy się :evil:.

marcysia, wózka jak wózka! Mi 23 letnia kuzynka (nie zeby jakas statsza pani) zabronila robic wyprawki! Wszystko kupuje sie PO porodzie bo dziecko sie urodzi chore. Jej kolezanka kupila lozeczko i niby dziecko zdrowe ale jakiegos takoego zeza ma:):):) Myślałam, ze padne. Juz widze jak po porodzie biegam z golym dzieckiem po sklepach:):):)
Moj teść jest mistrzem zabobonow. Takze dziewczynki, milego dnia aaa i po skrzyzowaniach tez nie chodźcie; )

O matko, kto w tych czasach wierzy w takie zabobony. Tylko nasze babcie i mamy. Moja tez mama najlepiej by nie chciała żebym nic kupować ale pozniej wszyscy beda happy ze nie musza latać po sklepach jak ja bede w szpitalu leżeć po porodzie z dzieckiem :) u nas w Uk bardzo słonecznie i dziś ostatnie porządki zeby sie spakować i w następna sobote juz bede Piła kawkę u siebie w domku:)

Miłego dnia laseczki :)

reklama
z zabobonami. no ja ze wzgledu na to ze moja siostra byla w ciazy musialam wziasc szwagra za chrzestnego bo tak na mnie rodzina siadla ze az kiedys sie poplakalam... i to wszyscy.. u mnie dzis znowu kiepsko z humorem... moj sie ze mnie nabija ze juz sie chce pakowac do szpitala... ale chyba ten syndrom sie zaczal u mnie odzywac.. chyba wyciagne ubranka po teosiu i zaczne prac po trochu...

Do góry