reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Archea ja probowalam syropu z cebuli tylko tzn na moim dziecku i po 2 dniach przeszło.
Co do ustępowania miejsca to kiedys pracowalam na kasie w supermarkecie i tez jak babka przychodziły z brzuszkiem to np jedna osoba ją przepuściła a cała reszta w krzyk bo jak tak mozna. Jedna kiedys sie poplakala biedna bo jej chamsko powiedzieli ze jak nie moze stac w kolejce to niech siedzi w domu.. no niektórzy to po prostu nie znają granic :-/
Co do ustępowania miejsca to kiedys pracowalam na kasie w supermarkecie i tez jak babka przychodziły z brzuszkiem to np jedna osoba ją przepuściła a cała reszta w krzyk bo jak tak mozna. Jedna kiedys sie poplakala biedna bo jej chamsko powiedzieli ze jak nie moze stac w kolejce to niech siedzi w domu.. no niektórzy to po prostu nie znają granic :-/
Malgos aaa to takie buty, bo kiedys czytalam ze jak bliznieta sa dwujajowe to male ryzyko a wlasnie moj wujkowie sa dwujajowi dlatego troszke mniej sie martwie ale stresik jest tak jak i u ciebie ze zamiast jednego dwoje w brzuszku.
A brzuch hahah dziewczyny chyba wam zdj wstawie bo ja juz mam ;p
A brzuch hahah dziewczyny chyba wam zdj wstawie bo ja juz mam ;p
Martucha to straszne co napisałas, jak można w ogóle tak powiedzieć ciężarnej.. jestem dość wrażliwą osobą to pewnie i tak samo bym zareagowała jak ta kobieta o której wspomniałas.. przecież czasami nawet nie ma kto pójść po coś do sklepu bo często się zdarza tak że jesteśmy same w domach, naprawde ludzie nie znają umiaru w swoich słowach, ale tak bo w sumie spieszy sie każdemu na obiadek albo do telewizora, zwłaszcza tym emerytom którzy najczęsciej mają takie zagrywki... szkoda słów..
Dziewczyny to pokazywać brzuszki i to churem
Dziewczyny to pokazywać brzuszki i to churem
martucha020290
Archea ja pewnie tez bym tak zareagowala. A ona jeszcze byla z córeczką. To co ma siedziec w domu i kisic dziecko i siebie...? :-/
GingerBaby
Ja kiedyś przepuściłam panią w ciąży w kolejce w Auchan ........ Ale był dym masakra ...... starszy facet w garniturze mówi tak ani co robi ?taka matka Teresa ? Ja też czekam ! zrobi sobie jedna drugą brzuch a potem chcą żeby ją w kolejkach przepuszczać latawice !po prostu opadły mi ręce. Zwróciłam się do pana z tekstem ze chyba dawno nie poruchał skoro jest aż tak bardzo nieprzyjemny, ale go zatkało
GingerBaby
Tak lubię to zawsze działa
reklama