reklama
U mnie piękne słońce i brak mdłości :-)
Tobie to dobrze
Na pomorzu zgnilizna :-(
ja zach-pom więc sąsiedzkie rejony..ciepło ale tak ponuro, że nic mi się nie chce;/
martucha020290
Fanka BB :)
Małgoś to jesteśmy dwie. Mnie też męczą mdłości, a dodatkowo zatwardzenie dreszcze i katar. No ale trzeba jakos przetrzymać
U nas pogoda nie ciekawa. Jeszcze nie pada ale szaro i zimno...
Z katarem męczę się już drugi tydzień jak ktoś zna na niego dobry sposób dozwolony w ciąży to będę wdzięczna. Herbata z cytryną, miodem i imbirem nie działa. Czosnek nie działa. Wypiłam już cały syrop *spam* i też nie pomógł. Po spreju do nosa *spam* jest jeszcze gorzej bo piecze cała śluzówka. Nic chyba tylko przeczekać.
martucha020290
Niobe a wody morskiej do nosa probowałaś?? Taki delikatny sposob ale moze podziala
martucha020290
No wcale ci sie nie dziwie. 2Tyg to juz denerwujące... Lepiej zjedz paprykę czerwoną albo czarną porzeczkę niż ta cytryne
Małgoś to jesteśmy dwie. Mnie też męczą mdłości, a dodatkowo zatwardzenie dreszcze i katar. No ale trzeba jakos przetrzymać
zaparcia to też normalka w ciąży..u mnie podobnie.. zdrówka życzę i oby nic się nie rozwinęło.
Z katarem męczę się już drugi tydzień jak ktoś zna na niego dobry sposób dozwolony w ciąży to będę wdzięczna. Herbata z cytryną, miodem i imbirem nie działa. Czosnek nie działa. Wypiłam już cały syrop *spam* i też nie pomógł. Po spreju do nosa *spam* jest jeszcze gorzej bo piecze cała śluzówka. Nic chyba tylko przeczekać.
to przybij łapkę..ja to samo..katar mam już ponad 2 tygodnie a najgorzej w nocy jak wskoczę pod kołderkę to od razu nos zapchany..jak tylko wyjdę z łóżka od razu kicham..już mam dość..i używam tylko wody morskiej..nic nie daje;/
reklama