reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Tak, te kasy sa dość oznaczone, choc czasami zamkniete ale teraz moze zauwazylyscie co robia w sklepach, teraz jak m.in. w Tesco jest ta długa kolejka co sie czeka na wywołanie do poszczególnej kasy - tu dopiero musi byc hardcor dla kobiety w ciąży :baffled:

A my dziewczyny dalej czekamy, nie malować tam brzuszków przed zdjęciami :-)

reklama
Hej :-)

Ale mi niedobrze bleeeee jak pojde do pracy to chyba przy biurku bede miala wiadro!! :p

Ginger
:-D:-D:-D:-D:-D:-D JA pierdzu mine tego goscia bym chciala zobaczyc. Dobra jestes :-)

Co do kolejek.... nigdy mnie nikt nie przepuscil. Stalam w kilejce gdzie bylo oznaczenie do pierwszenstwa i ludzie specjalnie nie patrzyli do tylu. W ogole uwazam ze to rola kasjerki wywolac takka kobiete zeby podeszla do kasy bo ja tak mi sie wydaje tak nie zbesztaja. Ja chyba nie mam na tyle smialosci zeby sie wpychac a moze to i zle .

Ja bym chetnie brzuszek wkleila ale wyglada id tluszczyku i po ciazach jak w 4 miesiacu ;-):p

Missiiss spokojnie - ja ze swoim też poczekam na moment kiedy i ja sama zobacze ze cos sie z pod tego tłuszczyku uwypukliło :-D
Będzie dobrze :-)

Ciekawe co by w pracy zrobili jakby Cie u wejścia już z wiadrem zobaczyli :-D:-D:-D

reklama
Ja już też powoli takie myśli mam, bynajmniej o wszystko zeby tylko nie zaszkodziło (najbardziej z podnoszeniem) a odnosnie spania to przyznam że jeśli juz tak na brzuchu bo inaczej mi w ogole nie wygodnie to podciagam jedną noge do siebie w kolanie i tak nie leże na brzuchu a jednak klatka piersiowa jest do łóżka - oszukaństwo ale działa i nie gniote już brzuszka w razie gdyby :)

Do góry