reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Myszka Joasia a co to za prywatny wątek? On jest czy go nie ma :D
Co macie na kolacje bo zjadłabym coś ale nie wiem co ;)

Ostatnia edycja:
Malutkans mam jednego prowadzącego ale że jest na urlopie to ostatnio byłam u innego po lek głównie. A co do badań to za darmo powinnam je robić w przychodni gdzieś mam lekarza ale że len mi dupe ściska i nie chce mi się jechać, to idę u siebie na miejscu i płace 10zl za krew i mocz razem, więc i tak taniej mnie to wychodzi:D

Aaa no i genetyczne idę robić prywatnie, bo tam gdzie chodzę nie mają specjalistycznego sprzetu:D

Alkmena haha chyba żeby mnie dobić :D:D:D
mississ i co zrobił C usg ? o już doczytałam...Szkoda...;/ i wcale Ci się nie dziwię, że chcesz do domu...A jak Jaś znosi rozłąkę?
MalaZosia Ty się masz z tą teściową... Współczuję...
Zgadzam się, takie historie naprawdę utiwerdzają, że wszystko jest możliwe!
inzgata mi w pierwszej ciąży ginek pozwalał jakąś maść własnie, ale zapomniałam nazwy...

Kasia A własnie miałam pytac jak szczotka. Cieszę się ze jesteś zadowolona:)

Ja laktator kupię elektryczny, Medelę. Poprzednio miałam ręczny TT i początkowo jak pobudzałam laktacje to narobić trzeba sie było tym strasznie. Teraz kupię elektryczny i nie bede sie męczyć.
Jakąś butelke ze smoczkiem awaryjnie tez kupię, bo moze być różnie z karmieniem przecież. Smoczka mój syn wogóle nie używał i wolałabym zeby i drugi nie potrzebował, ale na wszelki wypadek kupię. Wszystko tu z aventuAle te zakupy jak i kosmetyki zostawię sobie gdzieś na marzec...

Mississ o rany... jakiegoś pecha masz w tym szpitalu :no: na jakąś czarną komedie scenariusz dosłownie...

Inzagata ja na opryszczkę polecam sudokrem dla dzieci:)

Małgoś ja tez sie obżarłam dzis rafaello, tylko pralinami. W tesco kupiłam sobie opakowanie i popołudniu zjadłam całe sama. Alan odmówił. Caaałe moje:)
Mam dość kokosu co najmniej na tydzień ;)

Malutkans ja na kolacje zjadłam ciepłe bułeczki z masłem szyneczką i ogórkiem:) Mąż sie zlitował i pojechał do piekarni:)

Mnie coś gardło zaczyna pobolewac. Super.... Mam te tabletki *spam* gardło, oby troche pomogły.
I w koncu dzis umówiłam sie do gina, tego na NFZ, ide w poniedziałek i do dentysty na piątek. I jeszcze w przyszłą sobote mam endo. Swietny tydzien jezdzenia po lekarzach mi sie zapowiada :dry:

Mamuska
Jas moj to chyba lepiej to znosi niz ja... on nie jest cyckiem mamy raczej ja jego hehe :-) tak go kocham bardzo i juz strasznie tesknie. Dzis maz mi napisal ze jas powiedzial przed snem kiedy mama bedzie bo bardzo bardzo teskni za mna... ehh

Ide sie myc bo juz mi gin napewno nie zrobi tego usg...

Dobranoc czerwcuweczki

Hmmmm jakby Was zapytać?:D

Nie chce Wam się pierdziec jak dzidzia się długo rusza, ja go czasem nawet gdzieś w okolicach tylka i kości ogonowej czuję;)

Miss ale to chyba dobrze że mały nie jest tak zależny od Ciebie bo przekichane byś miała:eek::eek:

Po imprezce, za 2 tyg powtórka. Teraz mąż sprząta a ja leże:)

Miss lekarz mi powiedział jaką mam bakterię ale zapomniałam. Możliwe że mam coli? biorę zinnat przez 5 dni dwa razy dziennie.

reklama
Do góry