reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Martyna no to licytację udane:):) i nie odpuszczaj to Nelki kasa.
Kucyki ponny znam to ha ha ale akurat fajna bajka:)

Widzę wszystkie teraz smaki nachodza:)

Sosnowiczanka w katowicach kilka pepco jest, podjedz bo daleko nie masz. Co do glowy to podobno w 2gim trymestrze to norma.

MalaZosia synek zadowolony to extra, królował nad resztą:)

Miss sto lat sto lat!!!!!

Koronka współczuję choroby. Może nie będzie źle z ta pracą, może o coś innego chodzi.
Co do kg to ją mam +3,5:D

Braciszek łaskawie dał się mai wczoraj poczuć. Jej mina bezcenna jak zaczął się ruszać pod jej rączką. Stwierdziła że on tam faluje sobie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba dziś obcinam włosy mam tuż dość tych strakow wrrr. Moje ostatnie dni w pracy euforia pomieszania ze smutkiem :D
Co do wagi jak schudłam 5 kilo tak teraz przytylam 1 kg czyli nadal mam na minusie. To akurat bardzo dobrze bo jak bym przytyla Z 20 kilo to bym jak morswin wyglądała ;D wyrzucony przez fale hehehe
Miłego dnia girls ;*

Ginger to fajnie masz że na minusie:) ja z młoda 26kg do porodu 84kg to wyobraź sobie jaki wieloryb byłam a teraz tym bardziej bo startowalam z 72kg :eek:

Co do włosów to też noszę się z zamiarem sciecia na krótko bo te długie do szału mnie doprowadzają.

Forum zamknięte - jestem w kontakcie z administatorem BB - napisałam PW i czekam na odp. :tak:

GingerBaby
- dobrze wiedzieć :-D rozumiem, że pracujesz do końca tygodnia? :) Ja też :-D

martyna
- ja niestety muszę :) mamy 24-105 ale F4 a później to przydałaby się jasna 50 aby nie używać na początku lampy przy takim maluszku

MałaZosia - a nie masz możliwości zmierzyć sobie ciśnienia?

missiiss - chciałabym mieć takie ciśnienie, zazdroszczę :)

Jadę zaraz do ginekologa :-D

Miss stowki, szczęśliwego i w terminie rozwiazania:*

Ginger ja też chciałam ściąć wlosy. Ostatnio się zdenerwowalam, bo znajoma stwierdził że jak włosy ścięte to mamuska pełną geba. Dziewczyna sue tłumaczyła, że macierzynstwo ja do tego zmusiło,. Nosz kurczaki, moje włosy, moja sprawa.
U mnie ciśnienie 60/100 od kiedy miałam zapalenie trzustki.

Zosia najważniejsze, że synus wrócił szczęśliwy.

Kasia ja startowałam z 71. Aż boję się kolejnej wizyty.:(

Dzien dobry :) nocka tragiczna. Cos mnie rozklada. Smarkanko, kichanko spac nie moglam, nie cierpie chorowac :x
Ciateczko nie wiesz, ze czyjes zupki sa zawsze lepsze niz nasze wlasne?? :D to tak samo jak trawa u sasiada bardziej zielona :D swietny ten bukiecik
Minka to ja po cichutku dziekuje :)
Martyna super okazja z ciuszkami :) moje tez swinke pepe lubia a na weebie teraz kanal caly ze swinka zrobili :D
Mamuska napewno wejdziecie wszyscy :)
Sosnowiczka to sie udal wypad do lumpexu :)
Missis pomimo calej sytuacji w ktorej akurat sie znalazlas zycze duzo zdrowka, spelnienia marzen, doczekania do terminu i cudnej coreczki :)
Koronka ja mam juz 4kg :/
Kasia mloda musiala sie ucieszyc jak ja brciszek tak powital :) ja jak przyloze reke do brzucha to w momencie cisza
Smile powodzenia na wizycie :)
Alkmena kxiuki za wizyte :)
Ide sie ogarnac szybko i dzieci szykowac do przedszkola :)

Jestem. Cała noc spać nie mogłam bo się tak stresowalam. Ciśnienie ok, 3 kg do przodu, zrobił mi cytologie, za tydzień wizyta znowu bo muszę badania nadrobić. Widziałam chwilę dzidzie bo u mnie taka rozbieżność w terminach ze szok i doktorek sam sobie liczył termin.

Powiedzcie dziewczyny na polowkowe w 20 tyg czy wcześniej można? Bo ja już sama nie wiem kiedy mam je zrobić.

Lolcia ja jak przyloze to też cisza:/

Smile u mnie też tak z terminami że nie wiadomo do końca. Co wizyta to inaczej. I dalej nie wiesz czy pipulka?

Kasia no właśnie nie wiem, spało akurat tak w kulkę zwinięte ale chce iść na polowkowe i tam się dowiedzieć tyle że u mnie teraz liczą ze dziś równo jest 18 tydzień i zastanawiam się czy jak bym poszla w przyszłym tyg to było by ok czy jeszcze czekać...

Haha ja dziś rano tak się zerwalam na budził ze aż dzidzie w brzuchu obudziłam:))

reklama
Smile ja jestem teraz w 18 tc i na połówkowe idę w najbliższy poniedziałek, czyli w 19 tc.
I to jest tak jak mi zalecił gin :)
Wiec myśle ze spokojnie mozesz iść w 19 tc.
Czytałam ze połówkowe powinno sie wykonać miedzy 18 tc a 22 tc.

Do góry