reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamuska
W szyjce niestety....

Ciagle sie zastanawiam jaki wybrac szpital... ehh troszku sie dzis zalamalam. W dniu urodzin taki prezent dostac jeszcze braklo kuzwa pierd.lonej kokardki...

reklama
A ja coś padłam wieczorem. Nie mam siły na nic. Cały dzień się stresowałam wizytą i chyba emocje ze mnie uchodzą razem z siłami. Nadrobie jutro a teraz zmykam spać.

Mississ :-D:-D:-D sorki ale kokardka mnie rozbawila :-D najlepszego!

Martyna - no domyślam sie ze są tańsze, dlatego kupuje tylko z przeceny bo mam wtedy wrażenie ze przeplacam ale juz tylko dwukrotnie;-) ale staniki to maja super normalnie po roku prania i noszenia są nadal ladne, no i te koszulki:sorry:

Sosnowiczanka aniolku;-) lazenie po sklepie w ciazy to męka a stanie to juz w ogole

Mamy nowego pana samochodzika, poczytalam im jej jak im się podoba, w końcu książka, której obaj sluchaja

Mississ- biedna jesteś, jak nie urok to s...raczka. No ale jak musisz brać antybiotyk to bierz, na pewno lepszy on niż ta infekcja. Przytulam

Martyna - dobrze zrobiłaś, tez bym nie odpuściła. Tak jak wszystkie dziewczynki tutaj. A co to za tłumaczenie, że będzie miał dziecko. To tłumaczy kradzież? No bez jaj!

Sosnowiczanka - mnie też z boli głowa. Może coś z ciśnieniem nie teges?

Gratuluję udanych wizyt :)

A młody po balu cały szczęśliwy. Przeżywał, że było super i świetnie się bawił ;) Cieszy mnie to :) Byliśmy też na judo i młody padł dziś szybko ;)

A mi się dziś ciągle jeść chce. Szukam i co mi wpadnie w łapki to zjadam. Muszę przystopować. Ale mam ochotę na budyń, chipsy, orzeszki i ptasie mleczko. Ale na szczęście nie mam w domu a P nie wyślę. Bo się obeżrę jak prosiak. Trzeba znac umiar :)

I w ogóle coś senna strasznie jestem i idę zaraz do wyrka.

Miłego wieczorku

Urodzinowy bukiet (2).jpgUrodzinowy bukiecik :) idę spać bo padam, mam nadzieje, że córce się spodoba

Załączniki

• Urodzinowy bukiet (2).jpg
    Urodzinowy bukiet (2).jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Hej kobietki :) troche mnie tutaj bo byl wyjazd do Polski a tydzien temu jak wrocilam to zajelam sie Praca, pranie prasowanie itp
Ciesze sie ze u was wszystko powoli idzie do przodu :) widze ze co niektore rowniez cos lapie, ja tez miala ta przyjemnosc I w polsce wiekszosc czasu Przekazalam bo bylam znow chora I az zapalenie zatok dostalam.
My niestety nie znamy jeszcze plci naszego malenstwa ale mam nadzieje ze na koniec miesiaca jak bedziemy mieli usg to dziecko bedzie chcialo nam pokazac :)
A takto to wszystko dobrze, aby zdrowie bylo bo reszty niestety w zyciu nie da sie zaplanowac moze od czwartku bede na bezrobotnym bo szef zebral spotkanie na czwartek na 7 rano ze wszystkimi aby porozmawiac. Nigdy nie bylo takiej sytuacji wiec kazdy mysli ze moze bakructwo I nam podziekuje za prace. No ale nie bede sie martwic bo nic nie zrobie z tym niestety. Bede najwyzej chodzic po urzedach tutaj I latwic bezrobotne itp aby pozniej my wyplacili macierzynski.
A tak z ciekawosci ile macie juz na plusie z kilogramami? Bo ja juz 5kg przez 17t4d:)
Duzo zdrowka dla was kochane I do zobaczenia niebawem :)

Do góry