reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamuska
W szyjce niestety....

Ciagle sie zastanawiam jaki wybrac szpital... ehh troszku sie dzis zalamalam. W dniu urodzin taki prezent dostac jeszcze braklo kuzwa pierd.lonej kokardki...

reklama
A ja coś padłam wieczorem. Nie mam siły na nic. Cały dzień się stresowałam wizytą i chyba emocje ze mnie uchodzą razem z siłami. Nadrobie jutro a teraz zmykam spać.

Mississ :-D:-D:-D sorki ale kokardka mnie rozbawila :-D najlepszego!

Martyna - no domyślam sie ze są tańsze, dlatego kupuje tylko z przeceny bo mam wtedy wrażenie ze przeplacam ale juz tylko dwukrotnie;-) ale staniki to maja super normalnie po roku prania i noszenia są nadal ladne, no i te koszulki:sorry:

Sosnowiczanka aniolku;-) lazenie po sklepie w ciazy to męka a stanie to juz w ogole

Mamy nowego pana samochodzika, poczytalam im jej jak im się podoba, w końcu książka, której obaj sluchaja

Mississ- biedna jesteś, jak nie urok to s...raczka. No ale jak musisz brać antybiotyk to bierz, na pewno lepszy on niż ta infekcja. Przytulam

Martyna - dobrze zrobiłaś, tez bym nie odpuściła. Tak jak wszystkie dziewczynki tutaj. A co to za tłumaczenie, że będzie miał dziecko. To tłumaczy kradzież? No bez jaj!

Sosnowiczanka - mnie też z boli głowa. Może coś z ciśnieniem nie teges?

Gratuluję udanych wizyt :)

A młody po balu cały szczęśliwy. Przeżywał, że było super i świetnie się bawił ;) Cieszy mnie to :) Byliśmy też na judo i młody padł dziś szybko ;)

A mi się dziś ciągle jeść chce. Szukam i co mi wpadnie w łapki to zjadam. Muszę przystopować. Ale mam ochotę na budyń, chipsy, orzeszki i ptasie mleczko. Ale na szczęście nie mam w domu a P nie wyślę. Bo się obeżrę jak prosiak. Trzeba znac umiar :)

I w ogóle coś senna strasznie jestem i idę zaraz do wyrka.

Miłego wieczorku

Urodzinowy bukiet (2).jpgUrodzinowy bukiecik :) idę spać bo padam, mam nadzieje, że córce się spodoba

Załączniki

• Urodzinowy bukiet (2).jpg
    Urodzinowy bukiet (2).jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Hej kobietki :) troche mnie tutaj bo byl wyjazd do Polski a tydzien temu jak wrocilam to zajelam sie Praca, pranie prasowanie itp
Ciesze sie ze u was wszystko powoli idzie do przodu :) widze ze co niektore rowniez cos lapie, ja tez miala ta przyjemnosc I w polsce wiekszosc czasu Przekazalam bo bylam znow chora I az zapalenie zatok dostalam.
My niestety nie znamy jeszcze plci naszego malenstwa ale mam nadzieje ze na koniec miesiaca jak bedziemy mieli usg to dziecko bedzie chcialo nam pokazac :)
A takto to wszystko dobrze, aby zdrowie bylo bo reszty niestety w zyciu nie da sie zaplanowac moze od czwartku bede na bezrobotnym bo szef zebral spotkanie na czwartek na 7 rano ze wszystkimi aby porozmawiac. Nigdy nie bylo takiej sytuacji wiec kazdy mysli ze moze bakructwo I nam podziekuje za prace. No ale nie bede sie martwic bo nic nie zrobie z tym niestety. Bede najwyzej chodzic po urzedach tutaj I latwic bezrobotne itp aby pozniej my wyplacili macierzynski.
A tak z ciekawosci ile macie juz na plusie z kilogramami? Bo ja juz 5kg przez 17t4d:)
Duzo zdrowka dla was kochane I do zobaczenia niebawem :)

Do góry