reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Czesc:):)

Justyna młoda wróciła oczywiście mokrutka ale mega szczęśliwa, że im się udało zbudować co prawda bez dachu, ale niech im będzie, wyszło super:D

MałaZosia też lubie budyn:D wz w pracy zachwalali więc chyba wyszła dobrze ją nawet okazji spróbować nie miałam he he

Smile współczuję bólu i być może faktycznie to dzidzi sprawka...

Minka trzymaj się dzielnie.

Sosnowiczanka zdrowka dla Alanka

U nas szkoła zajebista i wf zawsze jest wfem i to z prawdziwego zdarzenia:D dodatkowo mają 4 godz basenu tyg... także mi się podoba:)

Nathalie dasz radę wytrzymasz:) a położne fajny programu

Malgos mandarynki mniam a mi się skończyły :(

Padam dziś, przepraszam że nie odp każdej z Was ale już ledwo na oczy widzę. Dziękuje że tak młodo mnie widzicie :D kolorowych i przeprzyjemnych snów dziewczyny

reklama
Ja nie mogę spać. Położyłam sie po 24:00 i obudziłam juz 4:30. Czuje sie wyspana, ale wiem ze kryzys przyjdzie w dzien. Macie dziewczyny jakieś rady na bezsenność ?

Witam się z kawka:D

Nathalie faktycznie jest coś takiego:)

Marcysia mi kakao pomaga:D

No Majka w szkole, psy wyprowadzone. Dziś do pracy na 14, więc mam czas żeby ogarnąć mieszkanie i zrobić obiad tym glodomorom:D

Dzien dobry :) dzis mnie oszczedzilyscie bo "tylko" 28 postow do nadrobienia :D
U mlodego juz jest dobrze. Zadnych akcji wiec dzis do przedszkola pojdziemy :)
Koga nie nie nie :D ja ruskich nie robilam :D od jakiego czasu mam akcje sprzatania zamrazarki i trafilam na jedno opakowanie mrozonych wiec tylko do wody i gotowe :D
Malgos mmm kinder bueno mniam :)
Mamamm jak ja nie lubie takich gosci. Zwali sie taki jeden czy drugi na glowe, nie dosc, ze nie pomoze to jeszcze pod nos podstaw
Mamuska wlazlam raz przez stronke i moze sie odwiesil :) zycze znalezienia checi do pisania :)
Grabola posiedzialas to i czas ci fajnie minal :)
Malutkans ja tez chcialam smaxa cudny jest :) ale za daleko od nas byly takie 2-3 latki a trza bylo na szybko kupowac.
Sosnowiczka ze mna raz sie w pl lekarka klocila, ze maly nie wazyl 650g tylko 2650 albo 3650 a widziala mnie pierwszy raz i wiedziala lepiej :D uwielbiam twoj kolor wlosow i strasznie zazdrpszcze :)
Ide suszyc wlosy bo znowu sie zasiedze :D do pozniej :)

Doberek

Ojj tak problemy z pamięcią w ciąży też mam ale nie jakieś tragiczne.

U mnie ciąg dalszy tygodnia lenia. Musze jakieś zajęcie sobie wymyślić bo sprzątanie i gotowanie mi na głowę siada już haha

Hej, ja się witam po kawkowo. :D
MamaAnia ja chorobowego mam 300 zł na miesiąc. Zawsze to coś. Chociaż na składkę starczy.

Sosnowiczanka ty z lodami a ja z miska truskawek mrożonych wieczór zakonczylam:) ja bardzo chciałabym coś zmienić, szukam dobrego fryzjera. Nigdy włosów nie farbowalam. Szczerze mówiąc trochę się boję, że mi złe dobierze kolor.

Smile mi się tak jakby spojenie rozchodzi, przerabialam to w pierwszej ciąży teraz aż tak nie boli, ale w pierwszej wstać nie mogłam..

Witam się z rana z wodą, bo kawe pije bardziej "okazjonalnie", a herbatke wole w towarzystwie :-)
Ja właśnie wróciłam z przedszkola i teraz nadrabiam, na szczęście wczoraj jeszcze ciut podczytałam więc nie będzie źle :D

Ale mrozik na zewnątrz brrrr :)

Lolcia chyba najgorsze było pilnowanie ich córek. Swoje lata mają tzn 6 i 10. Ale że gospodarstwo a one średnio rozumiały że nie wolno kręcić sie koło maszyn. Mieli wypasione wakacje. ..

reklama
cześć..ja dziś wstałam jak po wojnie..mały w nocy często się budził..mniejszy/a kopał/a dość często..co się obróciłam na plecy to od razu ruchy..i chyba źle się przekręciłam z boku na bok bo coś mnie teraz boli z prawej strony jakby kolka ale mocniej.. żeby tego było mało mąż o 4 wstawał bo jechał w trasę a pies 1.5 godziny kręcił się po domu i stukał pazurami w panele..:wściekła/y: oczywiście od 5 już nie spałam aż do rana;/

To ja pytałam o luteinę bo nigdy nie musiałam tego brać a w szpitalu miałam dopochwowo i taką wolałam bo po tej doustnej mnie mdli;/ muszę to obgadać dziś z ginekologiem. Zauważyłam, że codziennie już twardnieje mi brzuch a tak tego uczucia nie lubię;/

Pisałyście o pracy mgr.. ja do swojej bardzo długo się zabierałam aż napisałam już pod presją promotora bo żyć mi nie dawał..i w sumie nie było tak źle..wystarczyło przysiąść.

mamamm współczuję takich gości..oszaleć można..ja też mieszkam na wsi ale to wieś rekreacyjna i do nas z kolei często przyjeżdża rodzina na weekendy..
sosnowiczanka dobrze, że synek już nie ma gorączki. Ja mam kuzynkę, która urodziła córkę w wieku 18 lat, jej córka też urodziła córkę w tym wieku i kuzynka jest już babcią;dd
Archea ja kawę też piję bardziej okazjonalnie..czasami mam ochotę ale nie piłam już od niedzieli i nawet mnie nie ciągnie.

kurde..miałam jeszcze coś napisać i zapomniałam;(( w każdym bądź razie dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy i za to, że jesteście:*

Do góry