Mamma współczuję takich wakacji. Teraz powiedz im stanowcze nie. Urodzisz maleństwo to będziesz chciał sobie odpocząć a nie jeszcze gości przyjmować. I to jakich. Naprawde nie rozumiem jak taka kobieta może się tak zachowywać, żeby nawet nic nie zrobić. Porażka. A ćwiczenia na orbitreku są podobne do biegania. Tylko trochę miejsca samo urządzenie zajmuje. Ale polecam serdecznie, mi akurat bardzo przypadła do gustu. Włączałam sobie film i jazda.
MamaAnia to są właśnie zalety etatu. Przynajmniej w ciąży można iść spokojnie na zwolnienie,które jest 100% płatne. Ja za grudzień dostałam taką wypłatę,że aż się ucieszyłam. A mąż się ze mnie śmiał,że ja to tylko powinnam być w ciąży i na zwolnieniu siedzieć.
Nathalienne dasz radę jeszcze trochę wytrzymać. A rozłąki serdecznie współczuję. Ja z moim M rozstawaliśmy się tylko na czas pobytów w szpitalu.
Martyna powodzenia jutro na wizycie. A z rozstępów po pierwszej ciąży chociaż taki pożytek ,że może teraz nie powstaną. Mam to samo.
Małgoś odpoczywaj jak najwięcej. A mandarynki pycha,też ostatnio się zajadam.
MałaZosia niezły ten twój synek. Masz rację , najpierw sami nauczyciele rezygnują z w-f bo nie ma czasu czy ochoty pani poprowadzić a potem ,że dzieci mało ruchu mają. Kciuki za wizytę.
Mamma-mila wow ale z Ciebie wulkan energii. Ja wczoraj przeleżałam cały dzień na kanapie a dziś się wziełam za robotę. I racja jak się czymś zajmę to i czs szybciej leci, i mniej jakoś mnie wszystko boli. A wczoraj cały dzień marudziłam mojemu M że mnie wszystko boli. To było chyba od leżenia.
Ja dziś się wziełam za robotę. Rano pojechałam na pobranie krwi. Była młoda pielęgniarka i myślałam,że pewnie jej się nie uda mnie ukłuć bo mam masakryczne żyły a ona raz dwa i pobrane, nawet nic nie bolało. Potem wziełam się za sprzątanie chatki i obiadek, pomidorówka i ziemniaki i kotlecik mielony. A wieczorem zmobilizowałam się do pisania pracy magisterskiej bo już mnie powoli czas zaczyna naglić. I o dziwo jak nie miałam wolnego czasu to mnie nic nie bolało. Hahaha. Chyba poprostu muszę się bardziej do roboty garnąć.Odpoczywanie zdecydowanie mi nie służy.