Dzien dobry
u nas dalszy ciag wirusowki :/ kacpra nawet w nocy zmordowalo bidula na spiaco wolal "mama kupa" takze napewno odpuscimy przedszkole bo to jednak ryzyko dla innych dzieci. Mnie tez dopadlo na szczescie miki nie zlapal.
Maleducada powaznie 24tc. I fakt prYchodnie tutaj i w pl podobnie funkcjonuja z tym, ze w pl to jeszcze jakiego leka dostaniesz a tu tylko paracetamol
Malutkans dobre dobre
ehh te kobiety
ja wole spiworki od rozkow ale moze jakis kocyczek?
Smile ja takie zwykle choroby tez wole w pl leczyc natomist jak moj szwagier rozchorowal sie i wykryli mu raka to tu dzialaja z predkoscia swiatla. Od razu zrobili mu rezonans na ktory w pl sa kolejki 1.5 roku. Chemia dobrana dokladnie pod jego komorki rakowe, wygodne sale, mily personel, zwrot kosztow dojazdu. Coz cos za cos
MamaAnia zdrowka dla synka
Justyna270284 wiem, ze sie orzekona w koncu. Przerabialam temat w zeszlym roku ze starszym synkiem ale on byl cichszy a ten jak zacznie plakac to go daaaaleko slychac
Archea ta przychodnia byla ekstra do czasu az zamkneli sasiednia i wszystkich przerzucili tutaj. Czasem mam wrazenie, ze te wszystkie babcie ida sobie pogadac bo jak juz wejda do gabinetu to ich nie ma i nie ma i nie ma...
Miki lezal w prokocimiu. Wspanialszych lekarzy takich z sercem nie spotkalam. W dodatku oddzial od fundacji tvn, sprzety od wospa i innych fundacji. W ogole na prokocim slowa zlego nie powiem
Mamuska to sto lat to dla mojego?? Moj mlodszy swietowal 12.12
53 kg?! Oj zalamke zlapiemprzy tobie
Minka duzo sil wam zycze na ten czas. Tule
MalaZosia a moze jednak bedzie pochwala
Moj mezasty musi wybrac urlop do konca maja a ma go jeszcze troche. Wczoraj nad jego kalendarzem posiedzielismy i byc moze do pl migniemy na tydz
z jednej strony nie chce mi sie a z drugiej bedzie okazja wozek spakowac i wyslac bo jak przegladam te tutaj to albo ceny z kosmosu albo strach dziecko wkladac
Ide mikiego szykowac do przedzszkola