reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Archea ja do w-z ki daje smietane:D i szczerze nie słyszałam o masie serowej w tym cieście, mogłoby być ciekawe.
Co do porodowki to chyba tylko 3 dni różnicy, bo z ciekawości spr, więc całkiem prawdopodobne że wpadniemy na siebie:D

Ja bym chciała żeby mi włosy trochę wypadły, bo mam ich zdecydowanie za dużo:(

reklama
MałaZosia - Uuu, to jeśli ona od zawsze taka jest to już na pewno nic nie zrobisz. Pozostaje przywyknąć albo się wyprowadzić...

Marzę o wyprowadzce, ale na razie nas nie stać :/

Wynajmowaliśmy z P mieszkanie i było cudnie. Ale właściciel postanowił je sprzedać i musieliśmy się wyprowadzić a że nie mieliśmy akurat gotówki na kolejną kaucję więc mieliśmy się do teściowej wprowadzić tylko na 2-3 miechy a max na kilka miesięcy i już tak 2,5 roku siedzimy :/

Z tym, że to w sumie mieszkanie P tylko teściowa ma dożywocie :)

Ostatnia edycja:
MałaZosia - mi też się cellulit robi, grrr.
Uuu, to nie fajnie. Ja sobie nie wyobrażam mieszkania z rodzicami, chociaż też śmignęła gdzieś kiedyś taka opcja.

Kasia - a ja WZ nigdy w życiu chyba nie robiłam ;p

Ogarnelam jedna szafkę.
Teraz zjem blok i kubas herbaty i może z piesem na spacer bo tak ładnie jest
Mości książę wstał i juz godzinę siedzi w łazience, chyba tez ma zaparcia; D
My a właściwie ja wybrałam imię Hania, jakoś tak mi się podoba i pasuje do nazwiska.
Jak do kościoła nie chodzę to chyba pójdę modlić się będę żeby córka charakteru po mężu nie miała bo ja rozerwać mogie a potem tego gada ;D
Dziś na obiad kurczaka robie w sosie curry jakoś może mi zasmakuje

A to moja sunia ukochana; *

Załączniki

• 1420547098448.jpg
    1420547098448.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 61
Kasia no to rzeczywiscie mała różnica w czasie, bo tez miałam zerkać z ciekawości :tak:
Ja własnie pierwszy raz jadłam W-Z z masą serową i jest naprawde dobra, jeśli tylko ktoś lubi twaróg, ale śmietana też bardzo dobrze smakuje w tym cieście :-) aż powiem Ci że mi smaka zrobiłas i się zastanawiam czy by tez nie upiec, mniam :-)

MałaZosia napewno się ułoży z mieszkaniem, może jakaś fajna opcja się pojawi w nieoczekiwanym momencie :) jak to wcześniej było wspomniane to przyzwyczajenia starszych ludzi nie da się zmienić i współczuje Ci, bo napewno nerwowo ciężko to wytrzymac..
czemu biszkopt nie wychodził? a rzucałas nim :D?

Ginger fajna psinka :D ah zawsze te łobuzy znajdą chwile żeby zawędrować na łózko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jaką sweet psinka:D
Usmialam się z tego kościoła:D
Ginger jaki masz blok? Tylko mi nie mów że czekoladowy bo się teleportuje po kawałek:D

Niam wz pycha:):) MalaZosia golebiem Ci podesle :D

Do góry