reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Archea ja do w-z ki daje smietane:D i szczerze nie słyszałam o masie serowej w tym cieście, mogłoby być ciekawe.
Co do porodowki to chyba tylko 3 dni różnicy, bo z ciekawości spr, więc całkiem prawdopodobne że wpadniemy na siebie:D

Ja bym chciała żeby mi włosy trochę wypadły, bo mam ich zdecydowanie za dużo:(

reklama
MałaZosia - Uuu, to jeśli ona od zawsze taka jest to już na pewno nic nie zrobisz. Pozostaje przywyknąć albo się wyprowadzić...

Marzę o wyprowadzce, ale na razie nas nie stać :/

Wynajmowaliśmy z P mieszkanie i było cudnie. Ale właściciel postanowił je sprzedać i musieliśmy się wyprowadzić a że nie mieliśmy akurat gotówki na kolejną kaucję więc mieliśmy się do teściowej wprowadzić tylko na 2-3 miechy a max na kilka miesięcy i już tak 2,5 roku siedzimy :/

Z tym, że to w sumie mieszkanie P tylko teściowa ma dożywocie :)

Ostatnia edycja:
MałaZosia - mi też się cellulit robi, grrr.
Uuu, to nie fajnie. Ja sobie nie wyobrażam mieszkania z rodzicami, chociaż też śmignęła gdzieś kiedyś taka opcja.

Kasia - a ja WZ nigdy w życiu chyba nie robiłam ;p

Ogarnelam jedna szafkę.
Teraz zjem blok i kubas herbaty i może z piesem na spacer bo tak ładnie jest
Mości książę wstał i juz godzinę siedzi w łazience, chyba tez ma zaparcia; D
My a właściwie ja wybrałam imię Hania, jakoś tak mi się podoba i pasuje do nazwiska.
Jak do kościoła nie chodzę to chyba pójdę modlić się będę żeby córka charakteru po mężu nie miała bo ja rozerwać mogie a potem tego gada ;D
Dziś na obiad kurczaka robie w sosie curry jakoś może mi zasmakuje

A to moja sunia ukochana; *

Załączniki

• 1420547098448.jpg
    1420547098448.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 66
Kasia no to rzeczywiscie mała różnica w czasie, bo tez miałam zerkać z ciekawości :tak:
Ja własnie pierwszy raz jadłam W-Z z masą serową i jest naprawde dobra, jeśli tylko ktoś lubi twaróg, ale śmietana też bardzo dobrze smakuje w tym cieście :-) aż powiem Ci że mi smaka zrobiłas i się zastanawiam czy by tez nie upiec, mniam :-)

MałaZosia napewno się ułoży z mieszkaniem, może jakaś fajna opcja się pojawi w nieoczekiwanym momencie :) jak to wcześniej było wspomniane to przyzwyczajenia starszych ludzi nie da się zmienić i współczuje Ci, bo napewno nerwowo ciężko to wytrzymac..
czemu biszkopt nie wychodził? a rzucałas nim :D?

Ginger fajna psinka :D ah zawsze te łobuzy znajdą chwile żeby zawędrować na łózko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jaką sweet psinka:D
Usmialam się z tego kościoła:D
Ginger jaki masz blok? Tylko mi nie mów że czekoladowy bo się teleportuje po kawałek:D

Niam wz pycha:):) MalaZosia golebiem Ci podesle :D

Do góry