Hej zaliczylismy 1.5 h w przedszkolu. Kacpus jak tylko zobaczyl, ze lapie za klamke to w placz. Powiedzialam mu przed wyjsciem, ze ide tylko zobaczyc jak miki sie bawi i zaraz wracam ale niewiele to pomoglo. Posiedzialam z nim troszke moze jutro bedzie lepiej
Smile na pocieszenie powiem ci, ze ja tez siebie nie lubie w tej ciazy. Tez mam buzke w centki i klate tez. Ty przynajmniej jestes szczupla i ladny brzuszek ci rosnie a ja juz jak kulka :x
Chyba dzis kiepski dzien stad tyle marudzenia
Kasia ja sie tez tego boje ogladalam cycniki do karmienia na ebayu i mam ochote zamowic jeden "na probe" z tym, ze nie pamietam ile mi cycki urosly jak pokarm przyszedl i nie wiem jaki rozmiar wziac. Ale zaczynam sie obawiac czy w ogole cos sensownego dostane. Oj kasia to ty z lechem krecisz??
Malinka ja 4 lata wstawalam w przedziale 5.00-5.30 dasz i ty rade
Missis bidulko ty to sie w tym szpitalu nacierpisz. Pocieszeniem jest pewnie ta wymarzona coreczka
Ciekawe jak tam malgos. Nie daje zadnych znakow a to niedobrze...
Smile na pocieszenie powiem ci, ze ja tez siebie nie lubie w tej ciazy. Tez mam buzke w centki i klate tez. Ty przynajmniej jestes szczupla i ladny brzuszek ci rosnie a ja juz jak kulka :x
Chyba dzis kiepski dzien stad tyle marudzenia
Kasia ja sie tez tego boje ogladalam cycniki do karmienia na ebayu i mam ochote zamowic jeden "na probe" z tym, ze nie pamietam ile mi cycki urosly jak pokarm przyszedl i nie wiem jaki rozmiar wziac. Ale zaczynam sie obawiac czy w ogole cos sensownego dostane. Oj kasia to ty z lechem krecisz??
Malinka ja 4 lata wstawalam w przedziale 5.00-5.30 dasz i ty rade
Missis bidulko ty to sie w tym szpitalu nacierpisz. Pocieszeniem jest pewnie ta wymarzona coreczka
Ciekawe jak tam malgos. Nie daje zadnych znakow a to niedobrze...