reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamma u mnie też sutki jak wentyle. Śmiesznie to wygląda bo piersi jakoś super mocno nie podrosly.

Nie dam rady odpisać na wszystko. Wkurzylam się strasznie na moja mamę. Pół wieczoru przeplakalam. Szkoda gadać. Zaparzylam melise, pije i idę spać.

Na zgage z początku pomagało reni a później już nic,..

Uciekam spać, do jutra:)

reklama
Maleducada mąż spytał tylko czemu tak krótko ale chyba nawet mu się spodobało. Za to na imprezce był hit. Każdy mówił ,że ładnie. Ciekawe tylko czy mówili prawde czy bali sie mnie obrazić. Najważniejsze ,że ja jestem mega zadowolona z tej odmiany.
MałaZosia, Mamuśśka ja cały czas czuje się taka ociężąła. Aż mąż czasem się śmieje jak marudzę ,zę w końcu jestem w ciaży.
Ciasteczko dobrze,że szyjka się nie skraca, odpoczywaj ile tylko możesz.
Gosiula udanego wyjazdu.
My wróciliśmy z rodzinnej imprezki o 22. Dziecko zjadło jeszcze płatki z mlekiem i poszedł spać. Ja zaraz też się zbieram bo mam ambitny plan wziąść się jutro za jakąś robotę.

No to tak zacznijmy od tego ze siedzę sama w sypialni bo się obraziłam na męża, kazał mi iść sobie z kanapy bo mu niewygodnie jak mi się zrobiło przykro .... wiec poszłam. ...
A było tak miło na wizycie I zakupach .... ech no cóż. ... szk i da słów
Śniegu u nas dowalilo ze hej!
Wizyta fajnie jest ciposzon :-D heh Pani doktor szczera do bólu powiedziała ze jej się imię co wybraliśmy nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje.
Wszystko ok jest z małą waży 266 g i ma kość udowa 30mm hihihihi
Zakupy trochę zrobiłam Cześć w reserved Cześć w realu na wyprzedaży były body po 3 zł Hehehe , musze przejrzeć co mam żeby nie kupować bez sensu a oto moje łupy ; -D

Załączniki

• 1420495873161.jpg
    1420495873161.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 1420495889535.jpg
    1420495889535.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 52
Dzien dobry :) miki mi cisnienie podniosl od rana. Obudzila sie mendka po 6 i gada i gada i gada nosz ile mozna gadac?? :D
MalaZosia jak ja bym chciala miec C :D czasem starsze osoby tak maja, ze ciezko im przelamac swoje dawne przyzwyczajenia. Tym bardziej, ze jej tak dobrze
Ciasteczko dobre wiesci jak szyjka sie wiecej nie skrocila to trzeba sie cieszyc :)
Kasia musialy dzieciaki miec niezla zabawe skoro kurtka i spodnie potargane :D
Mamuska tak wczesniak 24 tc. On ogolnie i po operacyjnym zamknieciu bottala, 2 lasery na oczkach, transfuzje krwi, sepsa itd. Jak wiekszosc takich drobinek :) moze to glupio zabrzmi ale zazdroszcze rozstepow na tylku :D
Mamma-mila mi juz urosly i raczej do pierwszych porcji melka to sie nie zmieni ale bola mnie france i mnie to denerwuje :D
Gingerbaby gratuluje corci :) no co ci mam powiedziec zazxdroszcze tak pozytywnie :) a rzeczy cuuudne :)
Ide na sniadanko :)

Gosiula - udanego wypadu! ;)

Asiorreek - A który tc? Jest szansa, ze łożysko wróci na miejsce, czy przechodzisz na "łóżkowy tryb życia"?

Justyna - skoro Tobie się podoba i nawet mąż nie marudzi, tzn. że naprawdę jest fajnie ;) Komplementy na imprezie były szczere ;)

Ginger - foszki, foszki :p
Gratuluję potwierdzenia córy! ;) Łooo, ale się obkupiłaś :D

Hej :-)
Gratuluję wam dziewczynki udanych wizyt i poznania płci. U mnie wczoraj wizyta króciutka,usg tylko pobieżne,więc dalej nie wiem jaka płeć i muszę czekać do 30.01 na połówkowe.:-(
Ale wszystko ok,żyje,serduszko bije,rusza się,chociaż ja nic nie czuję.:-p
Idę się położyć,bo źle spałam;wróciłam z przedszkola i czuję się jak zombie. Odezwę się później.;-)

Hej dziewczyny

Ginger śliczne ciuszki.
Karotka zleci raz dwa do polowkowego zobaczysz :)

Ja dziś mam humor tylko na jedno...chce mi się płakać:(
A wczoraj już czułam ze zbiera się we mnie i skończy się płaczem dziś na sto procent.

Gratuluję udanychy wizyt dziewczyny:)

Lolcia o rozm c mogę pomarzyć, przed porodem to chyba dwa namioty zszyje:D

Ciasteczko dobrze że z szyjka ok, jeszcze się dowiesz kto tam siedzi:)

Gosiula udanego wyjazdu i zabawy oczywiście.

Asiorek mój lekarz ma podobne podejcie do alko.

Ginger extra ciuszki, fajnie masz z siostrą tyle ubranek, połowa z glowy. Coś nam się dziewuszki teraz sypią, ale fajnie:D

Smile cóż tak Cię wzięło na lezki? Nie plakusiaj potem, katar, opuchniete oczy:p lepiej się śmiej po tym co najwyżej zmarszczki:D

Ostatnia edycja:
reklama
Ginger przepiękne ciuszki, tez muszę zacząć kompletować.
Lolcia współczuje wczesnej pobudki,ja jeszcze nie wiem co to znaczy,boje się jak to będzie jak urodzi się moja kruszynka,bo jestem strasznym śpiochem.
Karotka zleci ten miesiąc a wtedy juz na pewno dowiesz się kto mieszka w Twoim brzuszku.
Smile skąd taki humor? :(

Ja byłam wczoraj na wizycie kontrolnej,u mnie na szczęście wszystko dobrze,z szyjka OK.
Próbowałyśmy się z Panią Doktor dowiedzieć kto mieszka w moim brzuchu,ale dzidzia tak się układała ze nie do końca wiadomo. Jedyne co powiedział lekarz to ze ona tam siusiaka nie widzi,wiec możliwe ze to będzie dziewczynka :)
19 stycznia idę na USG genetyczne,mam nadzieje ze wtedy juz na 100% się dowiem czy będzie córa czy synek.
Ponadto pójdę chyba tez prywatnie na USG 3D,bo tam gdzie ja chodzę chyba takiego nie robią. A chciałabym mieć pamiątkę w formie zdjeć i filmu :)

Miłego dnia :)

Do góry