reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
My tez robimy soczki. Alan uwielbia wkładać owoce do sokowirówki:) Z piciem już różnie, zależy z czego są. Ja najbardziej lubię z samych pomarańczy lub z ananasem:)

Minka
(*) przykro mi :-(

Ja juz po. Brzuch jeszcze boli. Szew udalo sie zalozyc i mam nadzieje ze sie utrzyma. Do jutra leze plackiem tulac co jakis czas basenik ;-) dzieki za wsparcie :*

Dzien dobry!
Nie moge za Wami nadazyc:) my z corka dzisiaj caly dzien w domu bo za oknem deszcz i plucha.. Maz jeszcze w pracy. Takze caly dzien to ksiazki,ukladanie puzzli itp.
MINKA trzymaj sie..
MISS dobrze ze juz po! Kciuki zacisniete!
MARTYNA i jak z mezem? Odzywal sie? Dobrze zrobilas ze tak postawilas sprawe!

MałaZosia - myślę, że powinnaś odpocząć, masz za dużo na głowie i wszystko dlatego mocniej drażni..
Chwili spokoju Ci życzę! ;)

mamamm - przynajmniej za kilka lat na spotkaniach rodzinnych dzieciaki się będą miały z kim pobawić :D

Miss - dobrze, że już po wszystkim! ;) Teraz spokojnie będziesz mogła poszukać lepszego lekarza ;)

Sympatyczna - to już bardziej koktajl niż sok, z tym musem i bananami, nie? :)

To ja też się pochwalę moimi ulubionymi (z tych z warzywami) soczkami:

Załączniki

• DSC_0970.jpg
    DSC_0970.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_20141210_062934.jpg
    IMG_20141210_062934.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry