reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mississ - odpoczywaj teraz.

Minka - może to Cię pocieszy a może nie, że czas leczy rany. Przytulam mocno.

Trochę mi przeszły nerwy ale fakt muszę się wyluzować bo ostatnio chodzę spięta i przemęczona.

P rzucił palenie i bierze Desmoksan. Na razie trzyma się dzielnie :) I mam nadzieję, że to już na zawsze :)

Uwielbiam koktajle :)

reklama
Ale smaki robicie tymi siłami i koktajlami :p

Miss pewno Ci ulzylo :D:D
Teraz szybko dochodz do siebie i do domku. Cieszę się że wszystko się udało.

Minka bliskość rodziny na pewno pomoże. Trzymaj się, jesteś silna kobieta :*

Uff no i dokonczylam zakupy, farby, karnisz, żaluzje jestem zadowolona:)

A tymi koktajlami to robicie smaka...truskawkowy mmm

Miss kochana super ze juz po

Minka tule mocno, nie wiem co powiedzieć nawet.

Malazosia ooo to kciuki za rzucanie palenia przez P

Ja uwielbiam koktajle truskawkowe ale glownie latem. Zima jakos nie maja takiego uroku;) mam troche zamrozonych owocow to moze zaczne robic bo smaka robicie:)
MINKA dobrze ze jestes z rodzina.
MALAZOSIA oby sie udalo z rzucaniem palenia:)

Wy tu o koktajlach i soczkach a ja już dwie miseczki fasolki po bretonsku wciągnęłam :D w ciągu dnia nie czuje głodu ale na wieczór mam zoladek bez dna ;)

:szok: o nieee - ale mi smaka zrobilyscie - OTWIERAC MI SKLEPY !! haha :-D:-D:-D chodzbym koktajlem sie teraz uraczyla z tego co bym chciala - chyba musze pomyslec o jakims kupowaniu na zapas bo teraz mi jezyk ucieka :-) a teraz przedstawiam mężowi co musimy nabyc jak najszybciej :-D
Pięknie wypełnione szklanki - mniam :tak:

Malutkans fasolka po bretońsku tez super - to ja sobie teraz podgrzeje Mamine bestrogono skoro tak :-)

No zrobiłam sobie dżemke - zreszta cała Nasza trójka i teraz po przebudzeniu zjadłabym konia z kopytami a Wy mnie tu jeszcze tak torturujecie :D

MałaZosia no to super ze się zdecydował i nadal w tym trwa - oby tylko miał silna wole - oczywiscie trzymamy za niego &&& :-) Nigdy nie paliłam i mój M tez nie wiec nie wiem jak to jest, ale gratuluje :-)

Smile super ze zakupy udane - czekamy na relacje z remontu pokoiku :D

A ja już w poniedziałek będę szczesliwą posiadaczką tej poduchy motherhood którą polecałyscie do spania - M mi wczoraj z wieczora zamówił i już się nie moge doczekać, bo w nocy zaczynam przezywac tragedie ze spaniem i sie budze ;-)

Malutka - oj fasolkę też bym zjadła ;) Może jakoś w przyszłym tygodniu sobie zrobię, jeśli nie zapomnę i ochota mi nie minie :D Czasem to wkurzające w tej ciąży, że na coś mam straszną ochotę, a za chwilę patrzyć na to nie mogę ;/ Też tak macie? :p

Małazosia trzymam kciuki za twojego męża. Sama rzuciłam palenie troche ponad 5 lat temu i bardzo sie ciesze ze nie palę. Wogóle to zapach, a raczej smród, papierosa mi strasznie przeszkadza i nie byłoby opcji zeby moj chłop palił.

Archea no to oby do poniedziałku. Ach co to bedzie za spanie :-D:-)

Maleducada ja tak wczoraj miałam. Nasmażyłam naleśników, bo mnie naszło a jak się ich nawąchałam to potem zjadłam tylko jednego.

No Aluś spi, ja chwilę posiedzę i tez uciekam. Ostatnio chodzę spać z kurami.

reklama
justyna - świetne są takie rodzinne spotkania, zwłaszcza gdy czasy mamy takie, że pędzimy i sami nie wiemy za czym.. Bawcie się dobrze, plotkujcie, śmiejcie się i cieszcie sobą :))
mississ - to dobrze, że zabieg się udał, odpoczywaj i nabieraj sił Kochana. Jeszcze trzymają Cię w szpitalu czy już jesteś w domu?
Sympatyczna79 - no sokowiróweczka wymiata! ja nie wyobrażam sobie życia bez blendera i cały rok wcinam koktajle :) Do owoców dodaję jeszcze nasiona słonecznika, dyni lub migdały, mniaaaam :)
malutkans - gratuluję ruchów maluszka :)
Minka1 - bardzo mi przykro z powodu taty. Wspierajcie się wzajemnie i wspominajcie go dobrze. Będziesz miała swojego prywatnego Anioła Stróża teraz ;*
lolcia86 - dobrze wychowani są Twoi Panowie, więc nie ma co się dziwić, że tacy grzeczni ;)
mamaAnia77 - ja zaczęłam czuć ruchy tuż przed wigilią, a później spokój - takie motylki dosłownie. Dopiero od sylwestra Edi daje czadu, najbardziej czuć z samego rana i pod wieczór, szczególnie jak coś zjem i się położę, to wtedy zaczyna swoje pląsy. Mężu jeszcze ich nie czuje - wszystko przed nim :) Nie są to mocne uderzenia, ale już wyraźnie odczuwalne. A już 2 razy mi się zdarzyło, że jak się obudziłam to miałam zdeformowany brzuch :p przeważnie śpię na lewym boku, budzę się, a tu po lewej stronie płasko, a po prawej napięta skóra że hej! :)

Dzisiaj podobnie jak Wy miałam dzień leżakowania, bo nieprzyjemnie napinało mi się wszystko w okolicach pachwin - także wolałam przeleżeć. W trakcie czytania forum naszła mnie chęć na bób, więc mężu grzecznie poleciał do netto no i zajadam :D normalnie księżniczka na ziarnku bobu :p

Do góry