reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Tak na szybko dziewczyny szczęśliwego Nowego Roku 2015!!!! Zdrowego i udanego!!!

Spadam do łóżka bo u nas wszyscy chorzy :-/ ech buziaki dla was i waszych rodzin :-*

reklama
Witam w nowym roku.
Naszykowałam i praktycznie nic nie ruszone. Eh..

Smile na pewno z dzidza wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja w nowym roku.

Ja zasnelam koło 23 ale obudziły mnie petardy no o mój mały psiok, myślałam że zawału dostanie, musiałam go wziąć do łóżka, głaskać i przytulaca.

Mamamm u mnie też nic nie zjedzone, z wyjątkiem jajek nadziewanych.

Dzien dobry w Nowym Roku!
Oczywiscie jak dziecka nie mam to musialam obudzic sie o 8.30.. Ale coz mi ciezko na zoladku po wczorajszej wyzerce:) maz jeszcze spi a ja leze w lozeczku.
SMILE a co sie stalo? Upadlas? Napewno wszystko ok.
KASIA nasz pies tez strasznie sie boi tylko nasz to wazy 40 kg ;)

Czesc Gosiula. Nasz mały jakieś max 5kg i nie miałam pojęcia jak zareaguje bo wzięliśmy go w styczniu 2014. Szkoda mi go bylo wczoraj ale teraz już wiem żeby za rok dać mu coś na uspokojenie.

Ja na szczęście nie objadalam się bo i tak jakoś ochoty nie miałam.

Lecę do kuchni coś z obiadem myśleć, wiem tylko że robie udka z kaczki:)

Hej dziewczyny.

Poszłam spać wczoraj o 22, obudziłam się na chwilę tylko o północy.
Brzucho ok nic nie boli, żadnych skurczy więc chyba jest dobrze. A jak to się stało...zaczepilam o taką ostra górę krzesła tylko i wyłącznie przez własną nie uwagę. Nie panikuje i nie lecę na ip ale strachu się najadlam nie mało.

No i mamy styczeń :D

reklama
Mi też i mam wrażenie że lada moment czerwiec będzie. Wydaje mi się że tak mało czasu mi zostało na przygotowania haha

A wy już coś zaczynacie przygotowywać? Większość już raczej zna płeć przecież.

Do góry