reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja też wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku-mnóstwo zdrowia,szczęścia i radości :-)
Ten rok będzie cudowny-bo musi i koniec!!!!!!!!! Buziaki dla Was ciężaróweczki :*

reklama
No to Dziewczyny - tak Młode to już się nie spotkamy! :-):-D
Życze Wam wszystkim jeszcze lepszego 2015 i co by Nam te porody poszły gładko, bez komplikacji :)) Dużo zdrówka, radości i spełnienia każdych Waszych planów na nadchodzący rok - a postanowienia noworoczne - napewno po czerwcu zrzucimy te kilka kg hehe :-D:-D

Do zobaczenia w 2015 roku :-) !!!

Ja tez chcialabym zyczyc zeby ten nowy rok byl lepszy od 2014. Bysmy wszystkie donosily dzieciaczki i by byly zdrowe i silne i nie daly nam zbytnio popalic:-) a dziewczynom ktore stracily swoje pociechy by los przyniosl im kolejna fasolke ktora bedzie rosla zdrowo i o czasie przyszla na swiat :-)

Małgoś twój synek ma talent, a Wy jesteście super rodziną. Ty brzuszek a tata jak klata :tak:
MamaAnia opis jest na styczniówkach to jest dokładnie opowieści z porodówek bez komentarza. Fajny opis, faceci też tym wszystkim się przejmują i przeżywają tylko po swojemu. Pamietam jak mój przeżywał poród. W pewnym momencie palnął do mnie chyba naprawde cie boli , myślałam ,że go wtedy uduszę. Teraz się z tego śmiejemy.
Mi zostało jeszcze tylko śledzie zrobić i mozna świętować.
Wszystkiego naj czerwcóweczki:-)

Kochane najlepszego w nowym roku. Spokoju, bo jak mamy spokój to i wszystko pozostałe też jest.

Do nas przyjezdza znajomy męża. My mieliśmy jechać do siostry L no ale jakąś jelitowka nas dopadła. Ja juz lepiej. Narobilam się jak bąk.. szynkę w galarecie, 2 sałatki zupę gulaszowa i tatara, a no i sernik na zimno.

Uciekam się ogarnąć bo inaczej zaraz zasne

Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego dobrego w Nowym 2015 Roku, dla Nas będzie to na pewno przełomowy rok, w końcu czeka Nas najważniejsza rola w życia rola mamy, dla jednych po raz pierwszych dla innych po raz kolejny.

Hej Brzuchatki witajcie jeszcze w starym Roku ! :)

Dzielne przyszłe mamy,
Trochę czasu Nam zostało,
Ale finał jest już bliski
I zaraz będzie po wszystkim.
I na świecie, po tej stronie
Przywitamy szczęścia Swoje,
Co jak promyk słońca mały
Rozpromieni Każdej dom cały,
Stając się sensem istnienia
Źródłem ciepła i spełnienia.
Bądźmy więc dzielne i cierpliwe,
Niech uśmiechu Nam nie ubywa.

9 miesięcy oczekiwania,
Wylegiwania i objadania.
Kilka miesięcy dolegliwości,
Wzruszeń, radości, napadów złości.
Wiele tygodni przygotowania
Ćwiczeń oddechów i przewijania,
Malutkich ciuszków kompletowania
pieluch, butelek, smoczków do ssania.
To wszystko po coś, ten chaos cały
Ciąża jest magią, cel jest wspaniały.
Bo po tych wielu miesiącach tycia
Czeka nagroda za rolę życia.
Bądźmy w nich więc takie, jakie być pragniemy,
a szybko serce maluszków skradniemy,
które nagrodzą wszystkie trudności,
dając Nam w zamian morze miłości.

Szczęśliwego Nowego Roku 2015 ,porodów w terminach i bez bólu ,oraz dużo miłości i radości
życzy Sympatyczna79 :)
udanych imprez ,domówek ,balów Sylwestrowych i kolorowych fajerwerków,buziaki :*
(tabelka uaktualniona dziś)

Hej dziewczyny ja dziś tylko na chwilę jutro was poczytam.
Szczęśliwego Nowego Roku 2015,żeby nasze maluszki zdrowo nam rosły a porody byly lekkie:-:-)
ps.moja pani doktor mi odpisała na mojego esa że pojedyncze bakterie mogą być w moczu żebym sie nie martwiła :-) ulżyło mi bo mialam stracha :|

reklama
Do góry