reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Missiiss odrazu gratuluje wymarzonej przez Ciebie córci - teraz to już nie ma szans żeby coś tam się podniosło - jak już się schowało to tylko się cieszyc :-)

Małgoś trzymaj się tam jakoś..

Minka fajna ta sukieneczka :) zreszta w smyku bardzo fajny wybór był ostatnio i skusiliśmy się tez na jedną dla córci, zreszta wiadomo jak to dziewczynki, tylko były by księżniczkami :)

MałaZosia u Nas też podobnie będziemy świętować sylwestra, ale jeszcze napewno wszystkie po ciąży jeszcze będziemy miały okazje to nadrobic jak tylko ciut maluszek podrosnie :tak: Bynajmniej picolo to jest to na ten moment, brakuje mi tylko smaku jakiegos cytrusowego ale co tam :-)
A ja dziś byłam w centrum handlowym i nie moglam się nie skusić żeby nie kupić już jakiś drobiazgów, zresztą jak już jest pewny chłopiec to nic tylko się cieszyć :-) A to te kilka sztuk body i pieluszki tetrowe których już sam M nie mógł sobie odpuscic :)

Załączniki

• DSC_0125 - Kopia (640x410).jpg
    DSC_0125 - Kopia (640x410).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Witam w ostatni dzien starego roku :)
Missis znowu trafilas na lekarza tylko z nazwy ale cieszy mnke bardzo twoja walka o swoje :) i gratuluje corci :)
Mamuska bo dziewczyny robia to specjalnie:D najpierw cisza a pozniej bam 70 postow :D
Malutkans to jak sa braki w ciuszkach to faktycznie poszalejesz :)
Czoperka ja z okolic Jasla swego czasu czesto w Gorlicach bywalismy :) widokow zazdroszcze :)
Gosiula ja od porzadkow ucieklam :x przyjechalismy do siostry :)
Koga wrociliscie juz z nart czy jeszcze sie wybieracie? Chlopcy pwnie padli po takich szalenstwach
Malgos tule
Minka dlugie cukierki z choinki pyyyycha :D oj zjadlabym :D
MamaAnia to ja za 2 tygodnie ci powiem czy haslo "do 3 razy sztuka" sie sprawdza :): zdrowka dla dziecia :)
Kasia bo oni moze tego synka beda opijac?? Ja z doswiadczenie wiem, ze im tanszy szampan tym lepszy :D
Mamuska wszystkiego najlepszego dla synusia :)
Archea slodkie te bodziaki :)
No nadrobilam uff :) ja stary rok koncze z bananem na twarzy. Wczoraj kupilismy auto! Wreszcie nerwowka ze mnie zeszla :)

Zycze Wam moje drogie mamusie szczescia w Nowym Roku. Zdrowka, spokoju, spelnionia marzen i planow. Spokojnych ciaz i latwych porodow i cuuuudnych, zdrowych dzieci :)

Witam z rana. Posiedziałam prawie do 3-ej i padłam. I tak nie skończyłam. Ale szef dzwonił, żeby to na spokojnie w piątek mu przesłać, więc dziś już luzuję. Ale wszystko mnie boli :/

Idę na kawkę i trzeba za sernik się brać :)

Szczęścia w Nowym Roku i udanego Sylwka kochane :))))

Archea - słodkie :)

Ja już nabywam na rozmiar 3-6 i 6-9 bo na początek to mam aż nadto :D No ale zaszaleję jak mi gin 8 stycznia płeć potwierdzi.

Lolcia zazdroszczę zakupu auta, tzn. tego, że już macie to za sobą:-) Mój mąż mnie zamęcza tym tematem praktycznie odkąd test zrobiłam i mam już dość. Nasze bardzo lubię, i gdyby nie to, że z tyłu nie ma osobnych foteli tylko jest kanapa, to nie kupowalibyśmy nowego, a tak, to 2 foteliki i ja, to nie bardzo się zmieścimy, tzn. zmieścimy i na krótkie trasy byłoby ok, ale na dłuższe, to masakra.

Spadam, bo piernik wprawdzie wczoraj upiekłam, ale dziś czeka mnie sałatka i te koreczki, no i masa i polewa do piernika.

Czesc kochane:)

No chata ogarnieta, mogę wpadać do kuchni. Zrobię salatke z tunczyka, jajka nadziewane, coś na słodko tym moim domownikom.

Minka śliczna sukienka:D

Lolcia co do szampanow to zgadzam sie z Tobą, a te ruskie to już w ogóle the best:D

Archea bodziaki super też w styczniu pokupuje ciuszkow:)

Justyna wiem co czujesz, też mam długie do pasa prawie i chce je skrócić sporo a R marudzi bo długie lubi.

Jestem i ja:D

Archea zdradz mi proszę gdzie kupiłaś tak cudne pieluchy tetrowe? Jakaś sieciowka?

Lolcia gratki auta. A co kupiliscie, pochwal się:)

Ja też mam długie włosy ale mój mezowy nawet słyszeć nie chce ze je zetne.

Dziś muszę zrobić salatke, ciacho i obiad i potem leżę i pachne haha

Dziewczyny poczyrajcie sobie na styczniowkach 2015 poród opisany oczkiem faceta, poplakalam się ze śmiechu:D

Dobra teraz to już serio uciekam do tej kuchni:D

reklama
Do góry